5 candidați AUR la alegerile europarlamentare vin în Dâmbovița! - TV Online RipostaPeNet
5 candidați AUR la alegerile europarlamentare vin în Dâmbovița!

5 candidați AUR la alegerile europarlamentare vin în Dâmbovița!

TV Online Niciun comentariu

Gheorghe Piperea

Avocat, profesor universitar la Facultatea de Drept din București, doctor în drept al Universității Sorbona și al Universității din București.

Monica Iagăr

Atletă de mare performanță, participantă la 2 ediții a Jocurilor Olimpice, dublă campioană europeană, campioană mondială și mamă a 3 copii.
A condus cu mână de fier Clubul Dinamo între anii 2016-2017.
Pe lângă aceste lucruri, este și o prosperă femeie de afaceri, un adevărat antreprenor cu spirit românesc.

Felicia Akkaya
Psiholog și specialist în educație, fondatorul unui lanț de grădinițe și centre educaționale, apreciat specialist în emisiuni de radio și tv, co-fondator al clinicii de nutriție pentru copii Kilostop Junior și al unei școli de comunicare pentru adulți.
A primit de-a lungul timpului mai multe premii pentru excelență în domeniul educației.

Cristian Mancaș
Muzician, Președinte al Fundației George Enescu, expert în politici culturale, educaționale și manageriale, atât la nivel național, cât și european, cu experiență vastă în interacțiunea cu forurile europene de la toate nivelurile.
A implementat în premieră mondială un proiect pilot de promovare pe plan internațional al Festivalului George Enescu, fiind un susținător constant al valorilor culturale românești.
Consideră că: “ Pentru o armonie europeană, România trebuie să conteze.”

Nicolae Vlahu

Avocat, coordonează activitatea Societâții Civile de Avocați – Vlahu & Asociații și este membru activ al asociațiilor internaționale de avocați JUSTINIAN LAWYERS și AEA INTERNATIONAL LAWYERS NETWORK (AEA a fost infiintata in 2004 și deține în prezent 507 sedii în 138 de țări, având un număr de aproximativ 6000 de avocați), în aceasta din urmă deținând calitatea de Vice-Președinte.
Îmbrățișează principii conservatoare și susține valorile familiei tradiționale. În calitate de soț și tată a doi copii, înțelege importanța stabilității familiei în societatea noastră.
Un alt aspect important este poziția sa critică față de interferențele instanțelor europene ce dispun norme contrare Constituției României.

Categories
LIVE