AJF Dâmbovița! Remedieri aduse stadioanelor din județ! - TV Online RipostaPeNet
AJF Dâmbovița! Remedieri aduse stadioanelor din județ!

AJF Dâmbovița! Remedieri aduse stadioanelor din județ!

TV Online Niciun comentariu

#Omologare#Stadioane#Remedieri

👏 Multe cluburi au respectat recomandărilor Comisiei de Evaluare și Certificare în vederea participării în campionatele județene, aducând îmbunătățiri la nivelul bazelor sportive. Apreciem eforturile depuse, susținute inclusiv din bugetele personale, de oameni inimoși, pentru care fotbalul reprezintă pasiune pură.

👍 După mulți ani, poate zeci de ani, pe anumite stadioane s-au făcut primii pași spre normalitate. Mai sunt lucruri de completat, însă 𝗶𝗺𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗿𝗲𝗽𝗿𝗲𝘇𝗲𝗻𝘁𝗮𝗻𝘁̦𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗲 𝘁𝗿𝗲𝗯𝘂𝗶𝗲 𝗲𝘃𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝗮𝘁𝗮̆. 𝗟𝗮 𝗳𝗲𝗹 𝘀̦𝗶 𝗮 𝗮𝘂𝘁𝗼𝗿𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗲, 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗻𝘂 𝗮𝘂 𝗿𝗮̆𝗺𝗮𝘀 𝗶𝗻𝗱𝗶𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗹𝗮 𝗻𝗲𝘃𝗼𝗶𝗹𝗲 𝗰𝗹𝘂𝗯𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿, 𝗶̂𝗻 𝗺𝘂𝗹𝘁𝗲 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶.

👉🏟 𝙍𝙚𝙢𝙚𝙙𝙞𝙚𝙧𝙞 𝙖𝙙𝙪𝙨𝙚 𝙙𝙪𝙥𝙖̆ 𝙫𝙞𝙯𝙞𝙩𝙚𝙡𝙚 𝙢𝙚𝙢𝙗𝙧𝙞𝙡𝙤𝙧 𝙘𝙤𝙢𝙞𝙨𝙞𝙚𝙞, 𝙥𝙚 𝙨𝙩𝙖𝙙𝙞𝙤𝙖𝙣𝙚𝙡𝙚 𝙙𝙞𝙣 𝙟𝙪𝙙𝙚𝙩̦: a fost împrejmuită suprafața de joc în totalitate, au fost amplasate garduri care să separe tribunele de suprafața de joc, au fost refăcute garduri, au fost amenajate bănci de rezerve, s-a intervenit la nivelul suprafeței de joc, au fost forate fântâni și montate instalații de irigare, au fost construite vestiare sau achiziționate containere modulare, s-au adus modernizări la nivelul vestiarelor, au fost amenajate trasee complet izolate de public, au fost amplasate toalete, a fost toaletată vegetația, au fost corectate dimensiunile porților, au fost montați bureți de protecție, au fost asfaltate străzi, pentru a facilita accesul la stadioane, au fost eliminate corpuri de clădiri degradate, a fost corectată distanța de la gard la linia de margine și de la gard la linia de poartă, la minimum 3 metri etc.

📸 Pentru terenurile care nu au primit omologare definitivă, au fost transmise termene de remediere a problemelor constatate. Vă prezentăm cadre surprinse recent la Ghimpați, Morteni, Mătăsaru, Odaia Turcului sau Runcu. Sunt pași înainte! Unii importanți, alții mai mici… direcția e corectă.

(sursa – AJF Dâmbovița)

Categories
LIVE