AJF Dâmbovița! Va fi sărbătoare la Iedera și Colibași, la Cupa Satelor! - TV Online RipostaPeNet
AJF Dâmbovița! Va fi sărbătoare la Iedera și Colibași, la Cupa Satelor!

AJF Dâmbovița! Va fi sărbătoare la Iedera și Colibași, la Cupa Satelor!

TV Online Niciun comentariu

#CupaSatelor#Iedera#Colibași#Fotbal#Sărbătoare

🏆⚽️🏃 Comuna 𝐈𝐞𝐝𝐞𝐫𝐚 a primit cu mare bucurie vestea că va fi una dintre gazdele jocurilor din faza grupelor la 𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐒𝐚𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫. Este prima competiție oficială pentru copiii comunității, coordonați de prof. 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐙𝐞𝐠𝐡𝐞𝐫𝐮, care le-a comandat un echipament special.

🏆⚽️🏃 Va fi sărbătoare joi, pe 2 noiembrie, la Colibași, unde se vor desfășura meciurile din cadrul Grupei A, începând cu ora 9.00. Un eveniment fotbalistic așteptat cu mare interes în comuna 𝐈𝐞𝐝𝐞𝐫𝐚, la care își vor mai aduce contribuția copiii din 𝐒𝐚̆𝐥𝐜𝐢𝐨𝐚𝐫𝐚, 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐨𝐝𝐚𝐧𝐚 și 𝐁𝐮𝐜𝐬̦𝐚𝐧𝐢, ultimii foarte bine cotați la nivel național.

🎙⚽️ „𝐶𝑎̂𝑛𝑑 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡̦𝑖 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡 𝑓𝑒𝑛𝑜𝑚𝑒𝑛, 𝑓𝑜𝑡𝑏𝑎𝑙𝑢𝑙, 𝑛𝑢 𝑚𝑎𝑖 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑒𝑎𝑧𝑎̆ 𝑛𝑖𝑚𝑖𝑐, 𝑑𝑜𝑎𝑟 𝑏𝑢𝑐𝑢𝑟𝑖𝑎 𝑐𝑜𝑝𝑖𝑖𝑙𝑜𝑟. 𝐸𝑖 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑣𝑖𝑖𝑡𝑜𝑟𝑢𝑙 𝑠̦𝑖 𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖𝑚 𝑖̂𝑛 𝑣𝑖𝑖𝑡𝑜𝑟, 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎 𝑎𝑙𝑒𝑔𝑒 𝑐𝑒𝑣𝑎”, transmite 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐙𝐞𝐠𝐡𝐞𝐫𝐮, implicat trup și suflet în proiectul fotbalistic 𝐆𝐥𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐈𝐞𝐝𝐞𝐫𝐚.

🏟⚽️ De două săptămâni, profesorul 𝐙𝐞𝐠𝐡𝐞𝐫𝐮 merge zilnic la stadionul din 𝐂𝐨𝐥𝐢𝐛𝐚𝐬̦𝐢, pentru a pregăti în detaliu cea mai spectaculoasă competiție dedicată copiilor din mediul rural, 𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐒𝐚𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫.

#ÎmpreunăSuntemFotbal🤜⚽️🤛

(sursa – AJF Dâmbovița)

Categories
LIVE