Alternativa Dreaptă! Victorie pentru democrație! - TV Online RipostaPeNet
Alternativa Dreaptă! Victorie pentru democrație!

Alternativa Dreaptă! Victorie pentru democrație!

TV Online Niciun comentariu

🇷🇴 Partidul Alternativa Dreaptă a obținut o victorie importantă în lupta pentru respectarea libertăților cetățenești în România.

🇪🇺Parlamentul European a acceptat sesizarea noastră împotriva încălcării repetate a dreptului fundamental la protest de către Guvernul PSD-PNL.

Guvernul condus de Marcel Ciolacu a încercat să îngreuneze sau chiar să elimine dreptul la protest prin împiedicarea desfăşurării manifestaţiilor agricultorilor şi cele ale fermierilor. Prin această acțiune, am transmis un mesaj clar că nu vom tolera limitarea unui drept esențial într-o societate democratică.

Comisiile europene de specialitate vor analiza cu atenție situația și vor lua măsurile necesare pentru a asigura respectarea principiilor democratice și a drepturilor fundamentale ale cetățenilor.

Acest succes ne încurajează să continuăm lupta pentru o Românie în care democrația și libertățile individuale sunt respectate. Suntem hotărâți să apărăm drepturile cetățenilor și să contribuim la construirea unei societăți în care vocea fiecărui cetățean contează.

#LibertateDeProtest#Democratie#AlternativaDreapta#ParlamentulEuropean

(sursa – Alternativă Dreaptă)

Categories
LIVE