Arhiepiscopia Târgoviștei! Anunț licitație de lucrări de conservare – restaurare iconostas la Biserica Albă din Târgoviște! - TV Online RipostaPeNet
Arhiepiscopia Târgoviștei! Anunț licitație de lucrări de conservare – restaurare iconostas la Biserica Albă din Târgoviște!

Arhiepiscopia Târgoviștei! Anunț licitație de lucrări de conservare – restaurare iconostas la Biserica Albă din Târgoviște!

TV Online Niciun comentariu

ANUNȚ LICITAȚIE DE LUCRĂRI CONSERVARE-RESTAURARE ICONOSTAS LA BISERICA ALBA DIN TÂRGOVIȘTE

Parohia Alba din Târgoviște, Protopopiatul Târgoviște Sud, Arhiepiscopia Târgoviștei, cu sediul în Municipiul Târgoviște, Calea Domnească, nr. 287, Județul Dâmbovița, organizează licitație în vederea adjudecării lucrărilor de conservare-restaurare a iconostasului, icoanelor și componentelor artistice de la biserica cu hramul „Intrarea în biserică a Maicii Domnului”, monument istoric cod LMI/DB-II-m-A-17257, în data de 26 iulie 2022, ora 10.00.

Informații privind devizul lucrărilor de pictură și caietul de sarcini, pot fi obținute la Pc. Preot paroh Nicolae Pană, telefon 0762222302, e-mail: parohia.biserica.alba.targoviste@gmail.com. Ofertele vor fi primite până luni, 25 iulie 2022.

(BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI)

Categories
LIVE