Atletism – CS Târgoviște! Cătălin Amuza, strălucitor la Campionatul Municipal de Sală și Cupa RMA – Masters! - TV Online RipostaPeNet
Atletism – CS Târgoviște! Cătălin Amuza, strălucitor la Campionatul Municipal de Sală și Cupa RMA – Masters!

Atletism – CS Târgoviște! Cătălin Amuza, strălucitor la Campionatul Municipal de Sală și Cupa RMA – Masters!

TV Online Niciun comentariu

Evoluții strălucitoare pentru Cătălin Amuza la ediția din acest an a Campionatului Municipal de Sală – Seniori, U23, U20, U18, U16, Masters și Cupa „RMA”, competiții găzduite de sala de atletism „Ioan Soter” din București, în perioada 10-11 februarie.

Sportivul clubului nostru a fost de neoprit la competițiile de masters M45 și a devenit învingător în probele de 400 m (57.63), 800 m (2:11.71), 1500 m (4.40.31). Pe durata concursurilor la care a luat parte, Cătălin a tras din greu până și-a asigurat prezența pe prima treaptă a podiumurilor. De asemenea, în proba de ștafetă Open, sportivul clubului nostru a încheiat pe locul 3.

În urma rezultatelor înregistrate, Cătălin Amuza a încheiat la înălțime ediția din acest an a Campionatului Municipal de Sală – Seniori, U23, U20, U18, U16, Masters și Cupa „RMA”.

Pentru atletul clubului nostru  va urma o perioadă de „foc” cu o serie de concursuri extrem de importante. La începutul lunii martie, în zilele de 2 și 3 martie, Cătălin va participa la Campionatul Național de sală – Masters în sală, iar în intervalul 17-23 martie, va participa la Campionatul European de sală – Masters, unde va concura în proba de 400 metri, fiind singurul reprezentant al României în cadrul acestei probe.

(sursa – CS Târgoviște)

Categories
LIVE