Baschet Feminin! Alina Chivu Savu, CSM Târgoviște : Sportul de performanță îți dă șansa de a visa! - TV Online RipostaPeNet
Baschet Feminin! Alina Chivu Savu, CSM Târgoviște : Sportul de performanță îți dă șansa de a visa!

Baschet Feminin! Alina Chivu Savu, CSM Târgoviște : Sportul de performanță îți dă șansa de a visa!

TV Online Niciun comentariu

✍🏻 Astăzi povestim împreună despre căpitanul echipei noastre de baschet, Alina Chivu Savu, un sportiv pasionat, un om blând și muncitor care deși nu este din Târgoviște, iubește acest oraș ca și când ar fi orașul său natal.

🔸 Alina, spune-mi te rog când ai început să joci baschet și de unde această dragoste pentru acest sport?

🔹”Am început baschetul la 12 ani în orașul meu natal Alexandria, iar acolo am descoperit dragostea pentru baschet și sportul de performanță la îndrumarea antrenorului, Piperea Mădălin.”

🔸 Cum din Alexandria, orașul tău natal ai ajuns în Târgoviște?

🔹 “În anul 2017 am avut onoarea de a juca pentru prima data în tricoul clubului CSM Târgoviște, an în care CSM a reușit câștigarea Cupei României. Pe acesta cale vreau să îi mulțumesc antrenorului meu, Cătălin Tănase care a crezut în mine și a avut o contribuție imensă în dezvoltarea mea. El a fost cel care mi-a împărtășit cunoștințele și m-a învățat cum se obține succesul.”

🔸După venirea ta în Târgoviște, cum te-ai hotărât să rămâi aici?

🔹 “Pentru că drumul meu m-a adus la Târgoviște, aici mi-am cunoscut soțul și așa ne-am întemeiat o familie, venind pe lume și băiețelul nostru, Milan, iar la câteva luni după nașterea lui mi-am reluat activitatea, revenind la ceea ce iubesc cel mai mult, baschetul.”

🔸 Ce crezi ca poate oferi sportul, ce poate aduce bun în viața unui copil spre exemplu?

🔹 “Sportul de performanta îți dă șansa de a visa și de ați forma obiective, gândind mai departe, sportul te dezvoltă armonios, te disciplinează, te responsabilizează, te învață să iei decizii și nu în ultimul rând, te învață să lucrezi în echipa. Sunt o sumedenie de avantaje pe care sportul ți le oferă și cel mai mare dintre ele este acela că te pregătește pentru viață, indiferent că vrei sa devii un campion sau te orientezi spre un alt domeniu!”

🔸 Ce îți place să faci în timpul liber?

🔹” Îmi place să călătoresc, dar timpul liber este foarte scurt, așa că se împarte cumva între carieră și familie.”

🔸 Vrei să le transmiți ceva celor care sunt mereu alături de noi?

🔹 “Mulțumim că ne sunteți alături, mulțumim pentru mesajele de încurajare și susținere. Vă așteptăm cu drag la fiecare meci.”🏀

(sursa – CSM Târgoviște)

Categories
LIVE