Baschet Feminin! Carla Popescu – CSM Târgoviște : Simt că ceva mă leagă de locul ăsta! - TV Online RipostaPeNet
Baschet Feminin! Carla Popescu – CSM Târgoviște : Simt că ceva mă leagă de locul ăsta!

Baschet Feminin! Carla Popescu – CSM Târgoviște : Simt că ceva mă leagă de locul ăsta!

TV Online Niciun comentariu

✍🏻 Așa cum v-am promis, seria de “povestim împreună” continuă, iar astăzi o aducem în fața voastră pe Carla Popescu, o baschetbalistă talentată și foarte ambițioasă.

🔶 Carla, suntem bucuroși să te avem din nou alături! Ne bucurăm că ai acceptat să povestim împreună, așa că o să încep cu prima curiozitate pe care o au toți cei care te cunosc, cum ai început să joci baschet, cum ai ales acest sport?

🔷 “Am început baschetul la vârsta de 8 ani în orașul meu natal, Târgu Jiu. O bună perioada de timp am fost nevoită să mă antrenez cu echipele de băieți pentru că nu exista o echipă de fete, dar asta nu m-a împiedicat să-mi urmez visul. Pe această cale vreau sa le mulțumesc antrenorilor mei din Târgu Jiu. În 2010 am fost legitimată pentru prima data la o echipa de fete(CSS Craiova) aici am putut activa în Campionatul Național.”

🔶 De unde această pasiune pentru baschet, este cineva în familia ta care te-a infuențat?

🔷 “Cu siguranță această pasiune către baschet și sport în general, am dobândit-o de la tatăl meu. Pot spune că familia a jucat un rol foarte important în parcursul meu baschetbalistic, deoarece părinții mei m-au susținut necondiționat.”

🔶 Spune-mi cum ai ajuns să joci pentru Târgoviște, cum ai plecat din Târgu Jiu?

🔷 “În anul 2013, am ajuns la Târgoviște, un oraș cu o tradiție in baschetul românesc. Am avut această oportunitate mulțumită d-lui. antrenor Cătălin Tănase, acesta remarcând potențialul pe care-l aveam, mi-a oferit șansa să evoluez la un nivel mai înalt. Proiectul pe care-l demarase la CSS Târgoviște era unul promițător și de viitor. Așadar in perioada junioratului alături de echipa din Târgoviște pot spune ca am avut un parcurs aproape impecabil, obținând multiple titluri de campioni.”

🔶 Ce s-a întâmplat după perioada de juniorat?

🔷 “La nivel de seniori mi-am început cariera la CSM Targoviste în anul 2018. Ulterior am evoluat la alte două echipe din campionatul intern (CSM Satu Mare, Rapid Bucuresti), iar acum am hotărât să mă întorc din nou CSM Târgoviște. Am luat această decizie pentru că simt ca ceva mă leagă de locul asta, se spune că dacă urci odată în Turnul Chindiei, ești predestinat să rămâi la Târgoviște, poate că în cazul meu așa este.”

🔶 Ce îți place să faci în timpul liber?

🔷 “În timpul liber îmi place să fac diverse activități precum să petrec timp cu familia și prietenii, să citesc, să călătoresc, iar în ultimii ani am încercat să-mi focusez atenția cât se poate de mult pe dezvoltarea și evoluția mea ca persoană din toate punctele de vedere.”

🔶 În încheiere ai vrea să le spui ceva celor care ne susțin?

🔷 “Da, în primul rând as vrea să le mulțumesc, pentru că niciodată nu ne-au dezamăgit și întodeauna am simțit că sunt sincer alături de noi, indiferent de rezultatele finale. Totodată as vrea să îi rog ca în continuare să vină la sală, prezența lor este extrem de importantă pentru noi.”

(sursa – CSM Târgoviște)

Categories
LIVE