Box – CS Târgoviște! Alexandru Marcu, la selecția națională pentru lotul de juniori al României! - TV Online RipostaPeNet
Box – CS Târgoviște! Alexandru Marcu, la selecția națională pentru lotul de juniori al României!

Box – CS Târgoviște! Alexandru Marcu, la selecția națională pentru lotul de juniori al României!

TV Online Niciun comentariu

Alexandru Marcu, unul dintre cei mai promițători boxeri ai Clubului Sportiv Târgoviște, este prezent în aceste zile la o Selecție Națională pentru lotul național de juniori al României. Pe durata acestui stagiu, care se va întinde pe o perioadă de 15 zile, va avea loc o selecție a sportivilor în vederea definitivării lotului național de juniori în vederea competițiilor internaționale din acest an.

Sportivul clubului nostru a fost chemat la Selecția națională în urma evoluțiilor bune pe care le-a arătat în ultima perioadă. În ultimii doi, Alexandru a urcat de trei ori pe podiumul de premiere în cadrul competițiilor naționale. În 2021 a devenit campion al României la cadeți, iar pe parcursul aceluiași an a cucerit medalia de bronz la Cupa României pentru cadeți. De asemenea, anul trecut, sportivul antrenat de Gheorghe și Alexandru Stan și-a trecut în palmares bronzul la Cupa României pentru juniori.

„Ne doream cu toții ca Alexandru să fie convocat la această selecție a lotului național de juniori. Este un copil bun, cuminte, muncitor și extrem de ambițios. Rezultatele atinse de el în ultimii doi ani au venit după o muncă titanică depusă în sală și în ring. Domnul Dorel Simion a fost cel care l-a remarcat. Cum se află în ultimul an de juniorat, 2023 poate fi anul său, la această categorie de vârstă. Ne dorim să ofere totul la această selecție, care este extrem de importantă în definitivarea lotului național de juniori al României”, ne-a declarat Gheorghe Stan.

Promițătorul și talentatul pugilist va avea tot sprijinul din partea clubului și a antrenorilor în atingerea obiectivelor propuse în acest an.

(sursa – CS Târgoviște)

Categories
LIVE