Carmen Dan, Președinte Mișcarea România Suverană! Am participat la inaugurarea sediului MRS din UK! - TV Online RipostaPeNet
Carmen Dan, Președinte Mișcarea România Suverană! Am participat la inaugurarea sediului MRS din UK!

Carmen Dan, Președinte Mișcarea România Suverană! Am participat la inaugurarea sediului MRS din UK!

TV Online Niciun comentariu

Astăzi am început ziua într-un mod special, aproape de Dumnezeu, participând la Sfânta Liturghie la Biserica Ortodoxă Sf. Irh. Nicolae, alături de comunitatea românească din Londra. Discuția cu părintele paroh Nicolae Prescura, un real sprijin duhovnicesc pentru comunitatea românilor de aici, a fost cu adevărat înălțătoare. Îi mulțumesc pentru asta și pe această cale!

Ulterior, am simțit că sunt printre prieteni. Am participat la inaugurarea sediului MRS din UK, unde românii suverani se adună în număr tot mai mare.

Am încheiat ziua alături de o parte a membrilor noștri din Regatul Unit, consolidând planul de a arăta că singura alternativă reală este suveranismul promovat de MRS. Am simțit această dorință din partea fiecărui român căruia astăzi i-am strâns mâna. Toți își doresc ca țara noastră să devină din nou ceea ce merită. Întorși acasă, eu și colegii mei, avem obligația de a nu ignora cerințele lor, ci de a colabora cu diaspora pentru a ajuta România să renască.

Mulțumesc celor doi oameni remarcabili, Dumitru Ilinca și Mihail Ciobanu, cei care sprijină cu inima și cu fapta tot ce înseamnă inimă de român aici și care au făcut posibil tot ce am trăit în aceste zile în care nu am simțit niciun moment că am plecat de acasă!

Sfârșitul acesta de săptămână mi-a reconfirmat ce știam de mai mult timp: acasă este oriunde sufletul bate românește și suveran! Acasă suntem unde nu ne temem și unde stăm în capul mesei și nu în colțul acesteia!

www.pmrs.ro

#până_la_capăt

(Carmen Dan – Președinte Mișcarea România Suverană)

Categories
LIVE