Chindia Târgoviște! Bilete pentru partida cu CS Mioveni! - TV Online RipostaPeNet
Chindia Târgoviște! Bilete pentru partida cu CS Mioveni!

Chindia Târgoviște! Bilete pentru partida cu CS Mioveni!

TV Online Niciun comentariu

#BileteMeci 𝐂𝐡𝐢𝐧𝐝𝐢𝐚 𝐓𝐚𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐯𝐬 𝐂𝐒 𝐌𝐢𝐨𝐯𝐞𝐧𝐢

📅Joi, 9 Noiembrie

🕘Ora 19:30

📌Stadion Eugen Popescu, Târgoviște

Hai la meci! #ImpreunaSuntemChindiaTargoviste

Prețuri bilete

Tribuna 1

Tribuna 1 Central ( Sectoarele D, E, C ) – 40 RON

Tribuna 1 Periferic ( Sectoarele A,G, F, B) – 25 RON

Tribuna 2

Tribuna 2 – 15 RON

Reducere elevi, studenți și pensionari – 10 RON

*Reducerea de elevi, studenți și pensionari se aplica achiziționând biletele de la casele de bilete și doar cu prezentarea unui carnet de elev/student vizat la zi sau a unui talon de pensie, alături de cartea de identitate.

**Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit, alegând tipul biletului (copil) pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero, în efectuarea comenzii pe site.

🎫Biletele se pot achiziționă online de aici: www.bilete.ro/chindia-targoviste-cs-mioveni/ sau de la casele de bilete ale stadionului (Eugen Popescu) în ziua meciului, începând cu ora 11:00.

📌Biletele se pot achiziționa și din magazinele partenere Bilete.ro la următoarele adrese :Vodafone : Bd. Independentei, Bl. 6PP, Sc. B, Parter și Str. Arsenalului, Bl. F2, Parter și la Posta Romana: Str. Dr. Marinoiu Nr. 2

*Persoanele cu dizabilități primesc bilete gratuite, în limita locurilor disponibile (Tribuna 2 și Tribuna 1)

Biletele pentru persoanele cu dizabilități se ridică de la casele de bilete ale stadionului, pe baza certificatului de handicap, însoțit de Cartea de identitate sau prin cerere pe email:ticketing@afcchindiatargoviste.ro, însoțită de certificatul de handicap scanat.

Daca întâmpinați probleme la cumpărarea biletelor vă rugam să ne contactați pe adresa de e-mail ticketing@afcchindiatargoviste.ro sau pe furnizorul de servicii de ticketing la office@bilete.ro sau telefonic la 0727766631

(sursa – AFC Chindia Oficial)

Categories
LIVE