CNAS! Servicii de consiliere psihologică și psihoterapie pentru pacienții cu arsuri! - TV Online RipostaPeNet
CNAS! Servicii de consiliere psihologică și psihoterapie pentru pacienții cu arsuri!

CNAS! Servicii de consiliere psihologică și psihoterapie pentru pacienții cu arsuri!

TV Online Niciun comentariu

Avem datoria față de pacienți să facem tot ce ține de noi pentru a îmbunătăți continuu calitatea serviciilor pe care aceștia le accesează.

Astfel, CNAS – Casa Naţională de Asigurări de Sănătate inițiază astăzi procesul prin care pacienții cu arsuri vor putea beneficia de servicii de consiliere psihologică și psihoterapie și vor avea acces la fizioterapie, conform unui plan recomandat de medicul de medicină fizică și de reabilitare.

Andrei Baciu, președintele CNAS: „Avem două propuneri inițiale care vor ajuta concret pacienții cu arsuri. Suntem conștienți că aceste două servicii suplimentare care vor fi decontate de CNAS nu rezolvă toate problemele pacienților cu arsuri. Nici pe departe. Dar astfel de servicii medicale sunt lucruri concrete și utile care fac bine pacienților cu arsuri și de care aceștia vor putea beneficia în perioada imediat următoare.

Am avut deja o primă întâlnire cu organizațiile de pacienți, acest dialog va fi unul permanent. Am discutat și cu medici care tratează pacienții cu arsuri și cu profesioniștii din sănătate care se ocupă de acest subiect. De altfel, solicităm propuneri de la toți factorii interesați, în acest proces consultativ prin care ne dorim în perioada următoare să identificăm împreună tot ce poate face CNAS în plus pentru pacienții din România 🇷🇴.

Rămânem în contact cu asociațiile de pacienți.

Mulțumesc Ministerului Sănătății pentru deschidere și sprijin”.

Menționăm că proiectul se află în prezent în transparență decizională.

Link:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fcnas.ro%2Ftransparenta-decizionala%2F%3Ffbclid%3DIwAR14hx3PKS1S1S0EbbK_khsKCXjafe8FZTLjJNUrax5On_ROCKbD5CXRxjg&h=AT2mZAzGWozwPRziCgD9Z_a5XU3uSitwzTH6UaVhPHWlfDcWmpomrw7h-kSreiXM1yp6cnMIkeQ691-8VszKyzaB5tQc-cJiSIrURoRjb6RYwJGqhrM8nXnDO8pE04CLfNfbNtZHnsqSNxceeJZL&__tn__=H-R&c[0]=AT1FANuxYLCe4y98ksKBfZy1ImlrPUg7WTMvvB5wXpyCn2zOskmtHsOA6INAMeUKDS9MKOv_OnUFAg15YEHDEUNYscxvazonPplOIHkbKkKNkpOmMA645seZCIDzP7BxJ0Hnq8N6_8UCkHS1NaCmoarPV0_SOYDzky-J4Y3wxIfXaj48Eg
Categories
LIVE