Corneliu Ștefan! Identificăm cele mai bune soluții pentru modernizarea DN71 Târgoviște – Sinaia! - TV Online RipostaPeNet
Corneliu Ștefan! Identificăm cele mai bune soluții pentru modernizarea DN71 Târgoviște – Sinaia!

Corneliu Ștefan! Identificăm cele mai bune soluții pentru modernizarea DN71 Târgoviște – Sinaia!

TV Online Niciun comentariu

🛣 𝐈𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚̆𝐦 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐞 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐃𝐍𝟕𝟏 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞-𝐒𝐢𝐧𝐚𝐢𝐚!

🤝 Astăzi, alături de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, am convocat primarii localităților de pe drumul național DN71 Târgoviște-Sinaia la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, împreună cu reprezentanții Ministerului Transporturilor, ai CNAIR, ai echipei de proiectare și ai constructorului, pentru a discuta detaliile modernizării acestui tronson rutier.

❗Din ultimele studii a reieșit faptul că între Târgoviște și Pucioasa numărul de mașini aflate în trafic este de nivelul unui drum expres sau al unei autostrăzi, iar #fluidizarea și #optimizarea circulației, dar și #siguranța_pietonilor, sunt principalele argumente de care trebuie să se țină cont în proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a celor 58,8 km ai DN71 Târgoviște-Sinaia.

✅ Totodată, am cerut celor implicați în acest obiectiv deosebit de important nu doar pentru județul nostru și pentru fiecare localitate prin care trece, ci pentru întreaga regiune, să se țină cont și de proiectele Consiliului Județean Dâmbovița: 𝐈𝐧𝐞𝐥𝐮𝐥 𝟐 𝐝𝐞 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐚𝐥 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞, 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐏𝐮𝐜𝐢𝐨𝐚𝐬𝐚-𝐅𝐢𝐞𝐧𝐢, 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐆𝐥𝐨𝐝 – 𝐒𝐚𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐮𝐥 𝐌𝐨𝐫𝐨𝐞𝐧𝐢 – 𝐁𝐨𝐥𝐛𝐨𝐜𝐢 – 𝐏𝐚𝐝𝐢𝐧𝐚 – 𝐏𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐚 𝐬̦𝐢 𝐒𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐏𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐚- 𝐏𝐚𝐝𝐢𝐧𝐚.

✅ Am solicitat, de asemenea, să fie luate în calcul solicitările tuturor administrațiilor locale, acestea având, la rândul lor, proiecte de investiții care trebuie luate în considerare la momentul proiectării.

🤝 Le mulțumesc tuturor participanților și sunt convins că proiectul, cu o valoare de 1,15 miliarde de lei, fără TVA, va schimba total modul în care se va circula pe traseul care începe din nordul municipiului #𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞, 𝐭𝐫𝐚𝐯𝐞𝐫𝐬𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐞𝐥𝐞 #𝐏𝐮𝐜𝐢𝐨𝐚𝐬𝐚, #𝐅𝐢𝐞𝐧𝐢 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞𝐥𝐞 #𝐀𝐧𝐢𝐧𝐨𝐚𝐬𝐚, #𝐃𝐨𝐢𝐜𝐞𝐬̦𝐭𝐢, #𝐌𝐨𝐭̦𝐚̆𝐞𝐧𝐢, #𝐁𝐮𝐜𝐢𝐮𝐦𝐞𝐧𝐢, #𝐏𝐢𝐞𝐭𝐫𝐨𝐬̦𝐢𝐭̦𝐚, #𝐌𝐨𝐫𝐨𝐞𝐧𝐢 𝐬̦𝐢 𝐬𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐡𝐞𝐢𝐞 𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐃𝐍𝟏, 𝐢̂𝐧 𝐒𝐢𝐧𝐚𝐢𝐚.

#ConsiliulJudețeanDâmbovița

(Corneliu Ștefan – Președinte Consiliului Județean Dâmbovița)

Categories
LIVE