Corneliu Ștefan! Vizită în teren pe șantierele din Cornățelu, Băleni și Dobra! - TV Online RipostaPeNet
Corneliu Ștefan! Vizită în teren pe șantierele din Cornățelu, Băleni și Dobra!

Corneliu Ștefan! Vizită în teren pe șantierele din Cornățelu, Băleni și Dobra!

TV Online Niciun comentariu

✅ Vizită în teren pe șantierele din #𝐂𝐨𝐫𝐧𝐚̆𝐭̦𝐞𝐥𝐮, #𝐁𝐚̆𝐥𝐞𝐧𝐢 și #𝐃𝐨𝐛𝐫𝐚! În comunele #𝐂𝐨𝐫𝐧𝐚̆𝐭̦𝐞𝐥𝐮 și #𝐁𝐚̆𝐥𝐞𝐧𝐢 se lucrează la două investiții susținute financiar de Consiliul Județean Dâmbovița prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

✅ La #𝐂𝐨𝐫𝐧𝐚̆𝐭̦𝐞𝐥𝐮, se asfaltează 2 km de străzi în satele Corni și Alunișu, ca urmare a contractului de asociere prin #𝐏𝐉𝐃𝐋 pe care l-am semnat cu primăria condusă de Ivan Florin Nelu. Din suma totală a proiectului, aproximativ 2.720.000 de lei, Consiliul Județean contribuie cu suma de 1.187.000 lei, diferența fiind asigurată de primăria condusă de colegul meu.

✅ Și în #𝐁𝐚̆𝐥𝐞𝐧𝐢, tot prin #𝐏𝐉𝐃𝐋, se lucrează la amenajarea a aproape un km de șanțuri și a peste 70 de podețe-accese la proprietăți, astfel încât precipitațiile abundente să nu mai fie o problemă pentru oamenii și gospodăriile de pe Șoseaua Nucetului. Consiliul Județean Dâmbovița asigură peste 500.000 de lei din valoarea totală a proiectului implementat de primăria condusă de Florea Mușat.

🚰 Se lucrează și la extinderea rețelei de distribuție a apei potabile și a rețelei de canalizare din #𝐁𝐚̆𝐥𝐞𝐧𝐢. Proiectul, în valoare de aproximativ 83.000.000 de lei, prevede realizarea a 27,7 km de apă potabilă și a 23 de km de rețea de canalizare, peste 3.300 de branșamente și racorduri le cele două rețele și construirea a 15 stații de pompare a apei uzate.

✅ Totodată, astăzi, în comuna #𝐃𝐨𝐛𝐫𝐚, se lucrează la eficientizarea energetică a două grădinițe, valoarea finanțării obținute prin AFM de primarul Daniel Nica pentru cele două proiecte fiind de aproximativ 1.800.000 de lei. De asemenea, se vor asfalta drumuri comunale pe o lungime de 1,1 km, în cadrul unei finanțări de peste 2.000.000 de lei atrase de Daniel Nica prin „Anghel Saligny” .

🤝 Consiliul Județean Dâmbovița va susține în continuare investițiile primăriilor dâmbovițene, Programul Județean de Dezvoltare Locală fiind un instrument prin care administrațiile locale pot face economii la bugetul local.

#ConsiliulJudețeanDâmbovița

(Corneliu Ștefan – Președinte Consiliul Județean Dâmbovița)

Categories
LIVE