CSM Târgoviște & Teatrul Tony Bulandra! Donație către Spitalul Județean de Urgență! - TV Online RipostaPeNet
CSM Târgoviște & Teatrul Tony Bulandra! Donație către Spitalul Județean de Urgență!

CSM Târgoviște & Teatrul Tony Bulandra! Donație către Spitalul Județean de Urgență!

TV Online Niciun comentariu

😇 Bunătatea este înălțătoare, iar asta au simțit în această seară, în sala teatrului “Tony Bulandra”, voleibalistele noastre, staff-ul tehnic și toți cei prezenți.

✔️ Slujitorii Thaliei, susținuți de Primăria Municipiului Târgoviște, au organizat în această seară un spectacol caritabil, “Zorba Grecul”, care și-a propus ca toți banii strânși din cumpărarea biletelor, sub formă de donație, să fie redirecționați către secția de îngrijiri paleative din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Târgoviște.

☑️ Participarea echipei noastre de volei nu este întâmplătoare, deoarece ne dorim ca prin această activitate să îi influențăm și pe alții să dăruiască, să arătăm comunității care la rândul său ne susține că trebuie să fim empatici, buni si iubitori cu ceilalți.

✍🏻 “A iubi înseamnă să fii fericit de ceva: fără condiții, fără judecăți, fără așteptări. Când iubim și suntem iubiți ne simțim mai puternici, mai frumoși și mai buni.”

🫶🏼 Am fost onorați și încântați că prin participarea noastră la acest eveniment am putut dărui un gram de bine, iar asta vă încurajăm și pe voi să faceți, acum în perioada sărbătorilor și nu numai, dăruiți, ajutați cum puteți și nu uitați că în fiecare dintre noi se poate ascunde un “Moș Crăciun” 🎅🏻

Împreună suntem mai puternici, pentru sport, pentru comunitate, pentru oameni!

CSM Târgoviște, clubul tău, orașul tău! 🧡💙

(sursa – CSM Târgoviște)

Categories
LIVE