Deputatul Gabriel Plăiașu, liderul Forța Dreptei Dâmbovița! PNL are reacții întârziate și perfect inutile! - TV Online RipostaPeNet
Deputatul Gabriel Plăiașu, liderul Forța Dreptei Dâmbovița! PNL are reacții întârziate și perfect inutile!

Deputatul Gabriel Plăiașu, liderul Forța Dreptei Dâmbovița! PNL are reacții întârziate și perfect inutile!

TV Online Niciun comentariu

PNL are reacții întârziate și perfect inutile.

Că PNL este o jalnică anexă a PSD nu mai miră pe nimeni.

Cei care se proclamă liberali aproape că și-au făcut un titlu de glorie din slugărnicia pe care o arată față de pesediștii care, astfel, își promovează nestingheriți măsurile gândite parcă special împotriva românilor.

Una dintre măsurile recent dorite de șeful PSD a fost reducerea plafonului pentru plățile cash, măsură care a stârnit reacții critice foarte puternice în rândul românilor loviți din toate părțile de o guvernare incompetentă.

Reprezentanții PNL n-au suflat însă nici un cuvințel împotrivă când primul ministru își asuma în Parlament pachetul de măsuri fiscale. Nici măcar formal. Acum s-a dezmorțit o voce anemică și neconvingătoare din zona PNL să vorbească împotriva limitării cash-ului, într-o încercare disperare de a recupera măcar un strop din credibilitatea pierdută la brațul PSD.

Unde erau liberalii în momentul în care ar fi trebuit să ia atitudine și să se poziționeze ferm împotriva multelor constrângeri pe care sunt nevoiți românii să le suporte? Au fost puțin plecați și au revenit acum? Ori, pur și simplu, avem de-a face cu o oarecare întârziere în înțelegerea situației?

În acest caz, le amintim că între timp, au reușit să-și dezamăgească crunt electoratul intrând într-o alianță cu PSD și că o astfel de trădare nu poate fi uitată sau scuzată.

(deputat Gabriel Plăiașu – Președinte Forța Dreptei Dâmbovița)

Categories
LIVE