Deputatul PSD, Carmen Holban, la Reuniunea Zonală a Femeilor Social – Democrate! - TV Online RipostaPeNet
Deputatul PSD, Carmen Holban, la Reuniunea Zonală a Femeilor Social – Democrate!

Deputatul PSD, Carmen Holban, la Reuniunea Zonală a Femeilor Social – Democrate!

TV Online Niciun comentariu

Ieri, la Alexandria, am participat la Reuniunea Zonală a Femeilor Social-Democrate!

Tema principală a întâlnirii noastre a fost legată de violența domestică, iar în cuvântul luat am atras atenția asupra conexiunii directe dintre discriminare și violență, „Discriminarea, un factor important care conduce la amploarea fenomenului violenței”.

Totodată, am subliniat cât de afectate sunt victimele, precum și traumele emoționale și fizice pe care le suferă.

Ne-am angajat să luptăm pentru drepturile femeilor și ale copiilor vulnerabili, pentru egalitate de șanse și pentru o societate sigură. În ultimii ani, au fost îmbunătățite legi și adoptate măsuri care promovează drepturile femeilor și combat inegalitatea și violența.

Educația corespunzătoare și conștientizarea sunt esențiale pentru a contracara și diminua fenomenul violenței în familie. Iar noi, prin tot ceea ce facem, ne asigurăm că tot mai puține femei și copii au de suferit de pe urma unor astfel de evenimente nedorite.

Alături de doamna vicepreședinte a OFSD Dâmbovița, Luciana Cristea, am dorit să transmitem un mesaj clar de luptă comună împotriva violenței și, în același timp, să le spunem celor care au avut de suferit că nu sunt singure în această confruntare.

Nu în ultimul rând, felicitări doamnei Ioana Panagoreț, președintă a OFSD Teleorman, pentru organizarea acestui eveniment, precum și doamnei secretar general OFSD, Maria Lăzar, pentru implicarea constantă și sprijinul oferit femeilor social-democrate.

(deputat Carmen Holban – Vicepreședinte PSD Dâmbovița)

Categories
LIVE