Dr. Dorina Andrei! Alexandru Iorga a demonstrat că este un OM care știe să respecte și să se facă respectat! - TV Online RipostaPeNet
Dr. Dorina Andrei! Alexandru Iorga a demonstrat că este un OM care știe să respecte și să se facă respectat!

Dr. Dorina Andrei! Alexandru Iorga a demonstrat că este un OM care știe să respecte și să se facă respectat!

TV Online Niciun comentariu

Sunt medic si locuiesc in orasul Gaesti de peste 35 de ani, iar pe Alexandru Iorga Iorga il cunosc de cel putin 20. Si cand spun ca il cunosc, chiar il cunosc.

De-a lungul timpului s-a dovedit a fi un lider foarte bun, un manager extrem de eficient, cu rezultate palpabile, apreciate la cel mai inalt nivel si mai presus de toate a demonstrat ca este OM, un OM care stie sa respecte si sa se faca respectat, un OM pentru care orice promisiune facuta de el este sfanta, un OM de care orasul Gaesti are atat de multa nevoie astazi pentru a redeveni un pol al puterii acestui judet.

Cei care ma cunosc, stiu ca sunt o persoana asumata si foarte directa. Si daca am decis sa-l sustin public pe Alexandru Iorga pentru postul de primar, inseamna ca sunt complet convinsa ca doar el poate ridica acest oras de pe panta degradarii in care se afla acum.

Privesc cu tristete si profunda dezamagire cum Gaestiul este ocolit de toti marii investitori si cum marile proiecte laudate si promovate pe facebook au ramas doar pe facebook. De cate dintre ele oare ne-am bucurat in viata reala? Exista oare? Eu vad in spate un sistem bolnav, dar care poate fi tratat si salvat, insa numai daca se intervine la timp. De aceea cred ca este momentul ca toti sa ne implicam si sa ne alegem un primar asa cum meritam.

(Dorina Andrei)

Categories
LIVE