Florin Barbu, Ministrul Agriculturii! Gospodăriile românilor și hrana populației nu sunt subiecte politice! - TV Online RipostaPeNet
Florin Barbu, Ministrul Agriculturii! Gospodăriile românilor și hrana populației nu sunt subiecte politice!

Florin Barbu, Ministrul Agriculturii! Gospodăriile românilor și hrana populației nu sunt subiecte politice!

TV Online Niciun comentariu

„GOSPODĂRIILE ROMÂNILOR ȘI HRANA POPULAȚIEI NU SUNT SUBIECTE POLITICE❗️❗️

❗️Ministerul Agriculturii are soluții și oferă sprijin pentru toți fermierii, mici și mari, asociați în cooperative și gospodari simpli care duc tradițiile mai departe!

💬Am spus acest lucru din prima zi a mandatului meu și o să o repet până când vor înțelege toți politrucii și așa-zișii formatori de opinie din social-media, care nu fac altceva decât să dezinformeze și să creeze disensiuni între fermieri❗️

❗️❗️Adevărul este unul singur:

Modificarea Ordinului nr. 130/2023 al ANSVSA care permite comercializarea porcilor crescuți în gospodăria țărănească și gospodăria populației – obligatoriu sub îndrumarea și certificarea medicului veterinar – respectă pe deplin Legea 122/2023 și Regulamentele europene în vigoare.

Cei care susțin că pesta porcină africană poate fi învinsă prin distrugerea gospodăriilor țărănești și a gospodăriilor populației, ori nu au citit legislația, ori se fac că nu înțeleg.

❗️❗️Le transmit public tuturor celor care, zilele acestea, încearcă să învrăjbească fermierii că, au în mine un adversar, indiferent de pozițiile pe care le ocupă!

🤝În agricultura românească este loc pentru toți și îi asigur pe fermieri că îi sprijin și îi tratez pe toți la fel!

❗️Toți muncesc din greu să asigure alimente pentru noi!

❗️Toți au respectul meu și al echipei mele din MADR!

❗️La finalul unei zile de muncă sau unei campanii agricole, rămânem o echipă!”

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale Florin Barbu

(sursa – PSD)

Categories
LIVE