Forța Dreptei Dâmbovița! Alegeri la Găești și Crevedia! - TV Online RipostaPeNet
Forța Dreptei Dâmbovița! Alegeri la Găești și Crevedia!

Forța Dreptei Dâmbovița! Alegeri la Găești și Crevedia!

TV Online Niciun comentariu

Deputatul Gabriel PLĂIAȘU, Președintele Forța Dreptei Dâmbovița: În acest weekend am desfășurat alegeri interne în organizațiile locale Găești și Crevedia.

În urma voturilor membrilor Forța Dreptei, Cătălin Slăvilă a fost ales președinte al organizației Găești și Alexandru Alecu președinte al Forța Dreptei Crevedia. 

În cadrul adunării generale de la Găești, Cătălin Slăvilă a făcut o promisiune, atât în fața membrilor, dar și către comunitatea Găeșteană: toți consilierii locali ai Forța Dreptei Găești vor fi tineri, cu o vârstă de sub 35 de ani! 

Forța Dreptei susține implicarea tinerilor în politică, cât și revigorarea societății prin intermediul tinerilor care fac politică pentru prima dată, venind cu idei proaspete pentru dezvoltarea comunității locale pe termen lung!

De asemenea, la Crevedia, Alexandru Alecu și-a asumat responsabilitatea de a fi vocea cetățenilor care au fost grav dezamăgiți de actuala administrație dezastruoasă. Numai prin noi înșine vom putea fi schimbarea pe care ne dorim să o vedem!

Împreună suntem o FORȚĂ!

Categories
LIVE