Gabriel Dănuț Sandu, Primarul Comunei Voinești! Trist, dar adevărat! Săptămâna și catastrofa! - TV Online RipostaPeNet
Gabriel Dănuț Sandu, Primarul Comunei Voinești! Trist, dar adevărat! Săptămâna și catastrofa!

Gabriel Dănuț Sandu, Primarul Comunei Voinești! Trist, dar adevărat! Săptămâna și catastrofa!

TV Online Niciun comentariu

TRIST, DAR ADEVĂRAT!

SĂPTĂMÂNA ȘI CATASTROFA!

Trăim în țara tuturor posibilităților, trăim în țara în care oricine face ceea ce își dorește, trăim în țara în care LEGEA nu este LEGE, trăim în țara în care după catastrofe nu eradicam niciodată cauza.

1. Cum este posibil ca, în atâtea zile scurse de la producerea accidentului din Vama Veche, să nu fie identificat cel care a comercializat drogurile? Păi, consumul în scop personal nu se pedepsește, însă traficul se pedepsește!

2. De ce să mai avem salvamari dacă în an de an umplem cimitirele cu înecați? Nu ar fi de ajuns ca la arborarea steagului roșu să apară scris: „INTRAȚI ÎN MARE PE RĂSPUNDEREA DUMNEAVOASTRĂ!”? De ce să punem în pericol și viața altora?

3. Cum adică o gravidă în stare alterată să nu fie consultată timp de șapte ore? Cum adică „nu vreau să fac gardă”? Cum adică să aștepți cu o urgentă 6-7 ore într-o unitate de primire urgențe?

4. Cum adică să stai cu țigara aprinsă într-un loc unde se transferă GPL dintr-o cisternă în alta la 37-38° Celsius? Cum se poate ca într-o parcare la marginea unui drum național să se execute manevre cu substanțe foarte ușor explozibile și extrem de periculoase? De ce să trimiți salvatori în fața unei explozii pe care o așteptai?

5. De ce să contractăm și să cumpărăm peste 100 de milioane de doze de vaccin când populația care putea fi vaccinată nu depășește 15 milioane?

6. Cum poți spune că orice lege referitoare la pensiile speciale este neconstituțională? Cum adică cei care au făcut legea nu au și dreptul de a o abroga?

Nu credeți că răspunsul la toate aceste întrebări se rezumă la:

– Sistem de educație falimentar!

– Nerespectarea legislației în România!

Concluzia o găsiți într-un PROVERB ROMÂNESC:

„Cine poate, oase roade;

Cine nu, nici carne moale.”

TRIST, DAR ADEVĂRAT!

(Gabriel Dănuț Sandu – Primarul Comunei Voinești)

Categories
LIVE