Gabriel Plăiașu! Împreună pentru o Dâmbovița Modernă și Prosperă! - TV Online RipostaPeNet
Gabriel Plăiașu! Împreună pentru o Dâmbovița Modernă și Prosperă!

Gabriel Plăiașu! Împreună pentru o Dâmbovița Modernă și Prosperă!

TV Online Niciun comentariu

🟢Împreună pentru o Dâmbovița Modernă și Prosperă!🟢

Mă numesc Gabriel Plăiașu, președinte Forța Dreptei Dâmbovița și candidez pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița. Este timpul să acționăm cu determinare și să aducem îmbunătățirile necesare pentru un viitor prosper. Ce planuri avem pentru Dâmbovița:

✅ Infrastructură: Avem nevoie urgentă de drumuri mai bune și extinderea rețelelor de gaze pentru a vă aduce confortul și siguranța pe care le meritați!

✅ Sănătate: Investiții masive în echipamente moderne pentru spitalele noastre. Fiecare dâmbovițean trebuie să beneficieze de îngrijiri medicale de cea mai înaltă calitate!

✅ Educație: Modernizarea școlilor pentru ca tinerii noștri să învețe în cele mai bune condiții. Educația de calitate este cheia succesului nostru!

✅ Agricultură: Susținem fermierii locali și securitatea alimentară a județului. O agricultură prosperă înseamnă o Dâmbovița puternică și stabilă!

✅ Turism: Valorificarea frumuseților naturii și istoriei bogate a județului nostru pentru a atrage vizitatori din toate colțurile lumii. Dâmbovița merită să fie cunoscută și apreciată!

💪 Administrație eficientă: Asigurăm o administrație transparentă și responsabilă, esențială pentru construirea județului pe care ni-l dorim. E timpul pentru acțiune și progres real!

🌟 Votează schimbarea reală! Votează pentru o Dâmbovița modernă și prosperă!

🔴 Împreună putem face diferența! Împreună trebuie să ne implicăm acum pentru viitorul copiilor noștri!

USR

Partidul Mișcarea Populară

Forța Dreptei

CMF:21240063

Categories
LIVE