Giulia Pittoni, Președinte Ales al Rotary Club Târgoviște, la Seminar de Training al Echipei Districtuale și a Președinților Aleși! - TV Online RipostaPeNet
Giulia Pittoni, Președinte Ales al Rotary Club Târgoviște, la Seminar de Training al Echipei Districtuale și a Președinților Aleși!

Giulia Pittoni, Președinte Ales al Rotary Club Târgoviște, la Seminar de Training al Echipei Districtuale și a Președinților Aleși!

TV Online Niciun comentariu

“𝑁𝑢 𝑡𝑟𝑒𝑏𝑢𝑖𝑒 𝑠𝑎̆ 𝑓𝑖𝑖 𝑚𝑎𝑔𝑖𝑐𝑖𝑎𝑛 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎 𝑎𝑑𝑢𝑐𝑒 𝑏𝑢𝑐𝑢𝑟𝑖𝑒 𝑐𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑖𝑛 𝑗𝑢𝑟, 𝑑𝑎𝑟 𝑎𝑖 𝑛𝑒𝑣𝑜𝑖𝑒 𝑑𝑒 𝑜𝑎𝑚𝑒𝑛𝑖 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑟𝑛𝑖𝑐𝑖 î𝑛 𝑗𝑢𝑟𝑢𝑙 𝑡𝑎̆𝑢 𝑐𝑎 𝑠𝑎̆ 𝑝𝑜𝑡̦𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎 𝑙𝑢𝑚𝑒𝑎 î𝑛 𝑐𝑒𝑣𝑎 𝑚𝑎𝑔𝑖𝑐!” Mihaela VLAD, Guvernator Ales 2024 – 2025

Weekendul acesta a avut loc la Sovata Seminarul de training al Echipei Districtuale şi a Preşedinților Aleşi, Rotary District 2241 România și Republica Moldova, seminar la care au participat reprezentantul nostru în Echipa Districtuală, Asistent Guvernator Valentin ŞTEFAN şi Preşedintele Ales Rotary Club Târgovişte 2024 – 2025 Giulia PITTONI.

Programul a fost unul încărcat cu sesiuni de lucru plenare şi în echipe, tematica principală fiind rolul preşedinților în conducerea cluburilor.

Magia Rotary se află în fiecare dintre noi; pentru că iubim şi suntem empatici, pentru că ne pasă de mediul înconjurător, pentru că vrem ca toți oamenii să fie sănătoşi, pentru că vrem copii înşcoliți, pentru că vrem să trăim cu toții în comunități dezvoltate pe plan economic şi pentru că vrem pace în lume. Toate acestea sunt scopul pentru care investim timp, resurse şi emoție.

„A trăi o viață întreagă pentru a servi nu este un sacrificiu, este o onoare” – Andrei DOROBANȚU, primul guvernator al Districtului 2241 România şi Republica Moldova.

🍀 The Magic Of Rotary

(sursa – Rotary Club Târgoviște)

Categories
LIVE