Înscrie – te și TU! Cupa Cartierelor Târgoviște, de Zilele Cetății!! - TV Online RipostaPeNet
Înscrie – te și TU! Cupa Cartierelor Târgoviște, de Zilele Cetății!!

Înscrie – te și TU! Cupa Cartierelor Târgoviște, de Zilele Cetății!!

TV Online Niciun comentariu

#CupaCartierelor#Târgoviște2023#Program

🏆⚽️🏃‍♂️ Cupa Cartierelor Târgoviște la fotbal pe teren redus, cel mai important eveniment sportiv din cadrul Zilelor Cetății, propune o ediție cu totul specială, ediția a X-a.

🏆⚽️🏃‍♂️ A devenit o tradiție, ca această super competiție sportivă între cartiere să se desfășoare la Complexul Turistic de Natație Târgoviște. Ținând cont de anvergura ei, cu o cotă de interes în continuă creștere, se impuneau câteva modificări la nivel organizatoric.

🏆⚽️🏃‍♂️ Am regândit sistemul competițional și l-am adaptat solicitărilor. Chiar dacă evenimentul se va întinde pe același interval de timp (4-10 septembrie 2023), vor fi mai multe zile libere pentru participanți. După o zi de jocuri, va urma una de pauză.

🏆⚽️🏃‍♂️ Competiția va fi găzduită pe terenul principal din dotarea Complexului Turistic de Natație Târgoviște, care dispune de o suprafață de joc la un nivel superior și de o tribună cu un număr mai mare de locuri (300). Vor fi și meciuri la lumina reflectoarelor.

👉 Perioada înscrierilor se încheie pe 29 august, iar pe 31 august va avea loc tragerea la sorți. Vă prezentăm noul concept al competiției ⤵️⤵️

(sursa – Cupa Cartierelor)

Categories
LIVE