Învăț să mă protejez! Proiect de prevenire a victimizării tinerilor, la CN Nicolae Titulescu Pucioasa! - TV Online RipostaPeNet
Învăț să mă protejez! Proiect de prevenire a victimizării tinerilor, la CN Nicolae Titulescu Pucioasa!

Învăț să mă protejez! Proiect de prevenire a victimizării tinerilor, la CN Nicolae Titulescu Pucioasa!

TV Online Niciun comentariu

#ÎNVĂȚ SĂ MĂ PROTEJEZ#- Proiect de prevenire a victimizării tinerilor

În anul școlar 2023-2024, la Colegiul Național Nicolae Titulescu- Pucioasa se desfășoară Proiectul de prevenire a victimizarii tinerilor ”ÎNVĂȚ SĂ MĂ PROTEJEZ”, Ediția a-II-a Târgoviște, 2023-2024.

#Scopul proiectului: Creșterea gradului de informare și conștientizare în vederea diminuării riscului infracțional și victimal în rândul tinerilor.

#Obiective:

Informarea elevilor cu privire la situațiile de risc care conduc la comiterea faptelor antisociale și la victimizarea acestora;

Informarea tinerilor despre sănătatea reproducerii și prevenirea infecțiilor cu transmitere sexuală;

##Grupul țintă:

Elevi de clasa a-IX-a, beneficiari ai activității de informare și prevenție, familii și comunități de proveniență ai acestora.

#Perteneri:

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Arhiepiscopia Târgoviștei și Penitenciarul de Maximă Siguranță Mărgineni.

Urăm succes elevilor Colegiului Național ,,Nicolae Titulescu”, care vor participa, la finalul proiectului, la concursul organizat de Politie!

(sursa – CN Nicolae Titulescu Pucioasa)

Categories
LIVE