Ionel Petre, Secretar General Partidul Republican! Este nevoie de loialitate, eficiență, credință și responsabilitate din partea tuturor cetățenilor! - TV Online RipostaPeNet
Ionel Petre, Secretar General Partidul Republican! Este nevoie de loialitate, eficiență, credință și responsabilitate din partea tuturor cetățenilor!

Ionel Petre, Secretar General Partidul Republican! Este nevoie de loialitate, eficiență, credință și responsabilitate din partea tuturor cetățenilor!

TV Online Niciun comentariu

La data de 24 ianuarie marcăm aniversarea Unirii Principatelor Române, eveniment pivotant în istoria națională, ce a condus la formarea României moderne sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza. Această zi emblematică ne reamintește de fundamentul statalității românești, construit pe #curaj, #solidaritate și #determinare. Este un moment propice pentru a reflecta asupra importanței #unității și a #colaborării în vederea unui obiectiv comun.

Actul Unirii din 1859 nu a fost doar un moment istoric, ci și o manifestare a aspirațiilor politice și sociale ale românilor, punând bazele statului național unitar. Acest precedent istoric subliniază valoarea unității de acțiune și viziune în promovarea interesului colectiv.

În zilele noastre, se observă, din nefericire, o tendință a guvernanților actuali, PSD și PNL, de a se abate de la aceste valori fundamentale. Se pare că au adoptat o politică de „divide et impera”, care mai degrabă dezbină decât unește poporul român. Aceasta conduce la agravarea situației socio-economice a cetățenilor, în loc să contribuie la prosperitatea și bunăstarea lor. Astfel, se pare că acești lideri politici nu au înțeles cu adevărat lecțiile istoriei și nu prețuiesc jertfa celor care au luptat pentru unirea națiunii.

👉 Este crucial ca fiecare dintre noi să-și asume responsabilitatea morală de a contribui la bunăstarea României. Așa cum unirea din 1859 a fost rezultatul voinței politice înalte, la fel și astăzi este nevoie de loialitate, eficiență, credință și responsabilitate din partea tuturor cetățenilor.

La mulți ani, România! 🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴

La mulți ani, români de pretutindeni! 🙏🙏🙏 Așa să ne ajute Dumnezeu! 🙏🙏🙏🙏

(Ionel Petre – Secretar General Partidul Republican)

Categories
LIVE