Ionuț Săvoiu! Oportunități de angajare în Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF)! - TV Online RipostaPeNet
Ionuț Săvoiu! Oportunități de angajare în Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF)!

Ionuț Săvoiu! Oportunități de angajare în Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF)!

TV Online Niciun comentariu

Oportunități de angajare în ARF

Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF), instituție publică în subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a 10 posturi vacante (funcții publice de execuție).

Prin angajarea la ARF veți fi implicați în proiecte de anvergură legate de achiziția de material rulant nou, eficientizarea sistemelor de ticketing și a mersului de tren, administrarea contractelor de servicii publice, în conformitate cu legislația internă și cea europeană.

Activitatea în cadrul Autorității pentru Reformă Feroviară vă oferă prilejul de a lucra în proiecte cu finanțare nerambursabilă – Programul Operațional Infrastructură Mare, Programul Operațional Transport și Planul Național de Redresare și Reziliență.

Oportunitățile de angajare în ARF asigură intrarea în corpul funcționarilor publici și oferă o șansă în dezvoltarea carierei profesionale absolvenților de studii inginerești, specializați în în material rulant feroviar și planificare în transporturi, precum și celor din domeniile juridic și economic.

(Ionuț Săvoiu – Ministru Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor)

https://arf.gov.ro/web/oportunitati-de-angajare-in-arf/
Categories
LIVE