Laurențiu Neculaescu, Președinte AFM! Deschidem o nouă sesiune de înscriere pentru Programul Casa Verde! - TV Online RipostaPeNet
Laurențiu Neculaescu, Președinte AFM! Deschidem o nouă sesiune de înscriere pentru Programul Casa Verde!

Laurențiu Neculaescu, Președinte AFM! Deschidem o nouă sesiune de înscriere pentru Programul Casa Verde!

TV Online Niciun comentariu

‼️ Deschidem o nouă sesiune de înscriere pentru instalatorii care doresc să participe în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice și care îndeplinesc condițiile din ghidul de finanțare. Instalatorii se vor înscrie în aplicație începând de miercuri, 22 noiembrie 2023, ora 10:00, și apoi, cei aprobați, vor încheia contracte de participare cu AFM, vor depune garanția de participare și vor putea să instaleze sisteme de panouri fotovoltaice persoanelor fizice care îi vor selecta.

‼️ Instalatorii deja validați în prima sesiune din 2023, nu trebuie să se reînscrie și în această sesiune.

💻 Înscrierea instalatorilor în program și transmiterea documentelor în vederea validării se fac prin intermediul aplicației, pusă la dispoziția acestora pe pagina de internet a AFM – www.afm.ro.

📌 Criteriile de eligibilitate pentru validarea instalatorului, conţinutul dosarului de validare și alte informații privind depunerea dosarului de validare se regăsesc în Ghidul de finanțare aferent sesiunii 2023, disponibil pe site-ul www.afm.ro.

(Laurențiu Neculaescu – Președinte AFM)

Categories
LIVE