Liderul PNL, Nicolae Ciucă, dialog cu oficialii Consiliului Investitorilor Străini din România! - TV Online RipostaPeNet
Liderul PNL, Nicolae Ciucă, dialog cu oficialii Consiliului Investitorilor Străini din România!

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, dialog cu oficialii Consiliului Investitorilor Străini din România!

TV Online Niciun comentariu

„În linia dialogului cu mediul de afaceri, am avut astăzi o discuție deschisă și aplicată cu reprezentanții Consiliului Investitorilor Străini din România.

Între subiectele pe care le-am abordat au fost implicarea mediului de afaceri în dezvoltarea durabilă a economiei românești, identificarea sprijinului pe care îl putem acorda prin îmbunătățirea legislației din domeniu, măsurile care vizează reducerea cheltuielilor bugetare, combaterea evaziunii și eliminarea unor facilități fiscale, dar și necesitatea demarării unui dialog permanent cu mediul de afaceri pentru reașezarea sistemului fiscal pe baze echitabile.

Am discutat, de asemenea, despre rolul Agenției Române de Investiții și Comerț Exterior în identificarea domeniilor strategice în care trebuie investit capitalul străin și despre metodele de creștere a vizibilității acestei instituții pe care am înființat-o în timpul mandatului meu de prim-ministru.

Anul trecut, ca o dovadă a încrederii în economia României, totalul investițiilor străine a fost de aproape 11 miliarde de euro, bani care se reflectă în crearea de noi locuri de muncă, în dezvoltarea infrastructurii și în creșterea economică a țării.”, președintele PNL, președintele Senatului, Nicolae Ionel Ciucă.

(sursa – PNL)

Categories
LIVE