Liderul PNL, Nicolae Ciucă – Președintele Senatului! E nevoie de mai mult respect pentru contribuabili! - TV Online RipostaPeNet
Liderul PNL, Nicolae Ciucă – Președintele Senatului! E nevoie de mai mult respect pentru contribuabili!

Liderul PNL, Nicolae Ciucă – Președintele Senatului! E nevoie de mai mult respect pentru contribuabili!

TV Online Niciun comentariu

„Reducerea deficitului bugetar trebuie să înceapă cu tăierea unor cheltuieli ale statului. În acest context, în cadrul ședinței de coordonare de astăzi, am solicitat miniștrilor și secretarilor de stat liberali o analiză rapidă, pentru a identifica măsuri concrete privind reducerea cheltuielilor bugetare ale instituțiilor publice.

Pentru a ne încadra în ținta de deficit bugetar, statul trebuie să ofere propriul său exemplu, înainte de a veni cu măsuri pentru cetățeni și mediul de afaceri. Voi propune, în cadrul coaliției, ca o astfel de acțiune de chizbuire a cheltuielilor statului să se facă la nivelul tuturor ministerelor și instituțiilor aflate în subordinea sau în coordonarea acestora.

Banii alocați cheltuielilor în instituțiile statului vin de la cetățeni și de la companii. E nevoie, deci, de mai mult respect pentru contribuabili, precum și de un management substanțial îmbunătățit. PNL va depune, în următoarea perioadă, toate eforturile pentru îndeplinirea urgentă a acestor obiective.”, președintele PNL, președintele Senatului, Nicolae Ionel Ciucă.

(sursa – PNL)

Categories
LIVE