Liderul PNL, Nicolae Ciucă, Președintele Senatului! Politica adevărată, mai ales cea liberală, înseamnă construcție! - TV Online RipostaPeNet
Liderul PNL, Nicolae Ciucă, Președintele Senatului! Politica adevărată, mai ales cea liberală, înseamnă construcție!

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, Președintele Senatului! Politica adevărată, mai ales cea liberală, înseamnă construcție!

TV Online Niciun comentariu

,,Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru viitorul României și pentru sănătatea democrației noastre. Am discutat astăzi cu tinerii liberali despre provocările electorale ale anului 2024. Organizația de tineret a PNL este una dintre structurile interne cu un rol important în viața de partid. TNL este vocea generației tinere care trebuie să aducă energia schimbării și să aibă pasiunea de a mișca lucrurile în direcția bună pentru România.

Le-am transmis tinerilor liberali că organizarea a 4 runde de alegeri în 2024 presupune implicare, muncă și seriozitate. Toți trebuie să tragem în aceeași direcție, cu toate forțele, să rămânem uniți și să dăm un semnal puternic că aventurierii politici, populiștii și extremiștii nu pot fi actori politici serioși pentru România.

Politica adevărată, mai ales cea liberală, înseamnă construcție. Din această perspectivă, tinerii liberali au o responsabilitate enormă față de societate și față de România. Îi mulțumesc Marei Mareș pentru inivitația la dialog și felicit organizația de tineret pentru inițiativa de a organiza astfel de întâlniri.”, Lucian Bode, secretar general al PNL.

(sursa – PNL)

Categories
LIVE