Liderul PNL, Nicolae Ciucă, Președintele Senatului! Reuniunea Biroului Politic Național al Clubului Elevilor Liberali! - TV Online RipostaPeNet
Liderul PNL, Nicolae Ciucă, Președintele Senatului! Reuniunea Biroului Politic Național al Clubului Elevilor Liberali!

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, Președintele Senatului! Reuniunea Biroului Politic Național al Clubului Elevilor Liberali!

TV Online Niciun comentariu

„Liberalismul și valorile morale solide au viitor sigur în România. Împreună cu seniorul Dinu Zamfirescu și alți colegi am avut bucuria să asistăm, în grădina din Modrogan, la Biroul Politic Național al Clubului Elevilor Liberali. Plini de energie și de bun simț, cu gânduri curate și gata să ia lumea în piept, acești tineri ne-au arătat cât de mult iubesc România.

Ne-au demonstrat și cât de mult contează felul optimist în care ei privesc și problemele și provocările. Ne-au convins prin felul lor de a fi că România nu va deveni țara în care tinerii sunt victimele tinerilor din cauza consumului de stupefiante.

Ei sunt dovada că avem mulți copii buni pentru care trebuie să luptăm să reformăm sisteme învechite. Avem mulți copii extraordinari pentru care trebuie să luptăm să îi ferim de urâtul flagel al consumului și traficului de droguri.

Legat de acest aspect i-am îndemnat să fie responsabili și să înțeleagă că deciziile pe care le iau acum le pot influența întreaga viață, așa că întotdeauna trebuie să aleagă calea corectă și dreaptă.

I-am încurajat să pună accentul pe educație și informație în tot ce fac. Inclusiv să nu se grăbească să facă politică, înainte de a-și construi o carieră pe un fundament solid de competențe și realizări.

Pentru PNL, educația rămâne o prioritate. Și am convingerea că pachetul de legi ale educației, promulgat anul acesta, va produce efecte concrete și o reformă profundă care le va asigura un parcurs corect și onest în societate.

Faptul că PNL, cel mai vechi partid liberal din Europa, are și cel mai tânăr demnitar în rolul de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României arată că sprijinim cu adevărat tinerii, dar și că la nivelul noii generații există potențial și determinare.

Le urez tuturor mult succes în tot ceea ce își propun și îi asigur că în PNL vor avea mereu o voce ascultată!”, președintele PNL, președintele Senatului, Nicolae Ionel Ciucă.

(sursa – PNL)

Categories
LIVE