Liliana Nițu, Președinte PMP Dâmbovița! Daniel Blaga, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Târgoviște! - TV Online RipostaPeNet
Liliana Nițu, Președinte PMP Dâmbovița! Daniel Blaga, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Târgoviște!

Liliana Nițu, Președinte PMP Dâmbovița! Daniel Blaga, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Târgoviște!

TV Online Niciun comentariu

🌟 Daniel Blaga este candidatul alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște. 🌟

Daniel este deputat USR de Dâmbovița, are 44 de ani, este căsătorit și are o fiică. 👨‍👩‍ Locuiește în Târgoviște împreună cu familia lui și nu vrea să părăsească vreodată orașul în care s-a născut și a crescut. A absolvit Facultatea de Matematică în 2002, cu specializarea Informatică. A lucrat apoi, timp de aproape 20 de ani, ca programator.

🏭 Timp de 4 ani a luptat pentru Târgoviște din Parlament și din teritoriu. În 2022, COS Târgoviște a fost preluat de un investitor privat, lucru care s-a întâmplat și cu ajutorul lui Daniel Blaga. Au fost salvate, în acest fel, sute de locuri de muncă pentru oamenii din oraș.

🚀 Este pregătit să lupte și să muncească și mai mult pentru Târgoviște în următorii ani. Daniel vrea mai multe investiții în turism. Mai mulți bani europeni atrași pentru dezvoltarea orașului. Mai mult pentru economie, sport, educație, istorie și cultură, de asemenea. Mai multă grijă pentru seniori. Mai multă atenție acordată tinerilor. Mai mult sprijin pentru companiile locale.

⏩ Pe scurt, Daniel Blaga își dorește, pentru târgovişteni, un oraş sigur, dinamic și puternic, în care fiecare cetățean se simte respectat și protejat. O Târgoviște modernă.

(Liliana Nițu – Președinte PMP Dâmbovița)

Categories
LIVE