Lucian Bode, Secretar General PNL! Să facem politică cu decență și cu gândul la cei care ne-au ales! - TV Online RipostaPeNet
Lucian Bode, Secretar General PNL! Să facem politică cu decență și cu gândul la cei care ne-au ales!

Lucian Bode, Secretar General PNL! Să facem politică cu decență și cu gândul la cei care ne-au ales!

TV Online Niciun comentariu

“Anul 2023 este Anul <<Iuliu Maniu>>. Am marcat acest moment în Parlamentul României, prin dezvelirea bustului Sfinxului de la Bădăcin, un gest simbolic de celebrare a vieții și a sacrificiului acestei personalități istorice marcante care a luptat neîncetat pentru apărarea drepturilor și libertăților românilor.

Iuliu Maniu, prin dedicarea sa neclintită pentru cauza națională, ne-a lăsat o moștenire prețioasă care reamintește de importanța integrității, curajului și a unei conduite politice onorabile, indiferent de circumstanțe.

Să-i cinstim memoria cum se cuvine și să ne inspirăm din devotamentul său pentru statul de drept, pentru consolidarea democrației și pentru apropierea României de valorile occidentale. Să dovedim că morala și politica sunt compatibile și în zilele noastre, nu doar în timpuri istorice.

Și mai presus de toate, să facem politică cu decență și cu gândul la cei care ne-au ales.”, secretarul general al PNL, vicepreședintele Camerei Deputaților, Lucian Bode.

(sursa – PNL)

Categories
LIVE