Marcel Ciolacu! Liberalizarea prețurilor la energie a fost o tâmpenie! - TV Online RipostaPeNet
Marcel Ciolacu! Liberalizarea prețurilor la energie a fost o tâmpenie!

Marcel Ciolacu! Liberalizarea prețurilor la energie a fost o tâmpenie!

TV Online Niciun comentariu

”Nu mi-am schimbat părerea și nici n-am să mi-o schimb vreodată, acea liberalizare a prețurilor în energie a fost o tâmpenie”, susține Marcel Ciolacu, spunând totuși că Europa nu va rămâne fără energie.

Cea mai mare parte a inflației a venit din prețul care a explodat în energie. Și decizia cea mai corectă făcută atunci, într-un fel pe colțul mesei, pentru că se pierduse absolut și timpul și nu s-au luat niște decizii când trebuia, respectiv prin octombrie anul trecut, și atunci am venit cu acea compensare care a diminuat și inflația și impactul asupra populației. (…) Nu mi-am schimbat părerea și nici n-am să mi-o schimb vreodată, acea liberalizare a prețurilor în energie a fost o tâmpenie. Nu că nu ar fi fost necesară. Dar trebuia să gândești anumiți pași, să gândești un asemenea fenomen. 

Dacă la gaze suntem aproape acoperiți cu consumul și prin deschiderea unor noi capacități, la energie suntem descoperiți cu 15%. Producem cu 15% mai puțin decât consumăm. Cam aici ne situăm”, a spus Ciolacu.

Nu se pune problema că Europa rămâne fără energie. Acest lucru este exclus!”, a mai spun liderul PSD.

(sursa – 7Media)

Categories
POLITICA