Marius Caravețeanu, Primarul Orașului Răcari! Început de an școlar la Liceul Teoretic Ion Ghica! - TV Online RipostaPeNet
Marius Caravețeanu, Primarul Orașului Răcari! Început de an școlar la Liceul Teoretic Ion Ghica!

Marius Caravețeanu, Primarul Orașului Răcari! Început de an școlar la Liceul Teoretic Ion Ghica!

TV Online Niciun comentariu

🟢 𝗦𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮 𝗚𝗵𝗲𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶

Inceput de an…

„Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Dacă iubiți ceea ce faceți, veți reuși.” – Albert Schweitzer

✒️ În acest început de an școlar, vă încurajez să priviți școala ca pe un loc special, ca o parte importantă din viața voastră. Asemănați-o cu o a doua casă, un spațiu în care să vă simțiți confortabil și să dezvoltați legături de respect cu cei din jur, fie că sunt cadre didactice sau personal administrativ.

✒️ În tot ceea ce întreprindeți, încercați să adăugați ingrediente esențiale: iubire și pasiune. Atunci când faceți lucrurile cu inimă, acestea capătă un sens mai profund și vă îndreaptă către reușite notabile. Nu uitați niciodată că dragostea pentru învățare și pentru oamenii din jur vă poate ghida pe drumul succesului.

✒️ În final, vă doresc ca acest an școlar să fie plin de realizări școlare și profesionale, să aducă bucurii și să vă încurajeze să gândiți și să acționați pozitiv în fiecare zi. Să aveți parte de un an minunat și plin de descoperiri!

#toamna

#boboci

#start

#bici

(Marius Caravețeanu – Primarul Orașului Răcari)

Categories
LIVE