Nicolae Ciucă, Președinte PNL! Fără taxe și impozite noi în 2024! - TV Online RipostaPeNet
Nicolae Ciucă, Președinte PNL! Fără taxe și impozite noi în 2024!

Nicolae Ciucă, Președinte PNL! Fără taxe și impozite noi în 2024!

TV Online Niciun comentariu

“Proiectul de lege al bugetului consolidat pe 2024 a fost aprobat de Parlament și merge la promulgare.

Documentul a fost alcătuit în mod echilibrat, prioritatea către investiții fiind completată cu grija față de categoriile vulnerabile. Bugetul crescut al investițiilor statului în economie aduce sume record pentru lucrări publice care vor schimba viața multor comunități locale, vor îmbunătăți calitatea învățământului, a sănătății publice și vor completa necesarul de infrastructură de transport a țării. Aceste majorări de fonduri în economia reală vor susține competitivitatea firmelor românești, care vor fi mai profitabile și vor conserva locurile de muncă.

De asemenea, textul a fost îmbunătățit prin includerea mai multor amendamente care au fost depuse în cadrul dezbaterilor. Unul dintre acestea, din partea PNL, spune foarte clar: fără taxe și impozite noi în 2024.

Tot referitor la partea fiscală, bugetul a fost conceput pentru a urmări trei linii generale mari: creșterea veniturilor statului, chibzuirea cheltuielilor publice și combaterea evaziunii fiscale.

Din păcate, dezbaterile din plenul Parlamentului și momentul votului final au fost umbrite de scandalul creat de aleșii de pe băncile opoziției. Reprezentanții acestor partide nu s-au ridicat la nivelul unei opoziții dintr-o țară europeană, cu pretenții de a face parte din lumea civilizată.

Am ferma convingere că jignirile și derapajele comportamentale de acest gen nu îi reprezintă cu adevărat pe români. Și îmi exprim speranța că apropiatele sărbători vor veni cu mai multă înțelegere și empatie între toți cetățenii acestei țări.”, președintele Senatului, președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă.

(sursa – PNL)

Categories
LIVE