Nicolae Ciucă, Președinte PNL! Marcăm 20 de ani de la admiterea României în NATO! - TV Online RipostaPeNet
Nicolae Ciucă, Președinte PNL! Marcăm 20 de ani de la admiterea României în NATO!

Nicolae Ciucă, Președinte PNL! Marcăm 20 de ani de la admiterea României în NATO!

TV Online Niciun comentariu

„Marcăm astăzi 20 de ani de la ceremonia oficială de admitere a României în #NATO, când tricolorul nostru a fost arborat la sediul din #Bruxelles al Alianței. Integrarea a fost aspirația firească și legitimă a țării pentru democrație și libertate, pentru regăsirea locului nostru în marea familie euro-atlantică. Actualul context internațional dominat de invadarea Ucrainei de către #Rusia lui #Putin ne arată cât de mult contează apartenența la NATO.

Protecția oferită de cea mai puternică alianță militară defensivă din istorie ne-a adus stabilitate democratică. După două decenii, am devenit un pilon de securitate în regiune și un partener de încredere pentru aliații noștri.

Un dicton latin spune că cei care doresc pacea trebuie să fie pregătiți de război. Dacă suntem responsabili, dacă suntem pregătiți să ne apărăm cetățenii, dacă suntem uniți și determinați, vom putea descuraja războiul.

Cariera mea militară s-a ghidat mereu după aceste valori. Am depus un jurământ să îmi apăr patria și să fiu în slujba românilor. E ceea ce continui să fac de atunci, în fiecare zi”, Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL.

(sursa – PNL)

Categories
LIVE