PNL Dâmbovița! Un nou episod de amnezie în PSD Dâmbovița. Social – democrații au ocolit aportul guvernelor liberale pentru Dâmbovița! - TV Online RipostaPeNet
PNL Dâmbovița! Un nou episod de amnezie în PSD Dâmbovița. Social – democrații au ocolit aportul guvernelor liberale pentru Dâmbovița!

PNL Dâmbovița! Un nou episod de amnezie în PSD Dâmbovița. Social – democrații au ocolit aportul guvernelor liberale pentru Dâmbovița!

TV Online Niciun comentariu

Un nou episod de amnezie în PSD Dâmbovița.

 Social-democrații au ocolit aportul guvernelor liberale pentru Dâmbovița.

Insolenței declarațiilor conducerii PSD Dâmbovița răspundem amintindu-le că PNL se află la guvernare cu PSD, prin urmare, proiectele bune sau măsurile nepopulare sunt luate împreună de cele două partide.

Unii bani sunt guvernamentali, alții sunt europeni, director la CNAIR este liberalul Cristian Pistol, ministru acum este Sorin Grindeanu de la PSD. Pe vremea când Virgil Guran reușea impunerea finalizării caietului de sarcini pentru proiectul DN 7 Bâldana-Titu, ministru era liberalul Lucian Bode.

Nu există un timp al faptelor bune, ele trebuie să facă parte din cotidian!

Proiectele și lucrurile benefice trebuie făcute în folosul oamenilor indiferent de partid și de context, fără a-ți aroga niște merite pe care nu le ai sau a te urca pe un succes care nu îți aparține, denigrându-ți cu infatuare partenerul.

Să ne bucurăm așadar, dezbrăcați de orice culoare politică, de fiecare investiție și succes pentru Dâmbovița noastră, fără ură și părtinire! BIROUL DE PRESĂ PNL DÂMBOVIȚA

Categories
LIVE