Poliția Dâmbovița! Bărbat din Pietrari, prins drogat la volan la Viforâta! - TV Online RipostaPeNet
Poliția Dâmbovița! Bărbat din Pietrari, prins drogat la volan la Viforâta!

Poliția Dâmbovița! Bărbat din Pietrari, prins drogat la volan la Viforâta!

TV Online Niciun comentariu

Dosare penale întocmite pentru comiterea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 02:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit pentru control, pe drumul național 71, în localitatea Viforâta, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Pietrari.

În urma testării cu mijloacele din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana respectivă fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot în cursul nopții trecute, în jurul orei 00:25, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, în localitatea Lungulețu, un autoturism condus de o minoră de 16 ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că aceasta nu deține permis de conducere, iar autoturismul i-ar fi fost încredințat pentru a fi condus de către un tânăr de 21 de ani, din Produlești.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că se află în una dintre situaţiile prevăzute în art. 335 alin. (1) din Codul Penal.

Categories
LIVE