Poliția Dâmbovița confirmă! Problem Child, nou act de violență (și) la Școala Valea Voievozilor! - TV Online RipostaPeNet
Poliția Dâmbovița confirmă! Problem Child, nou act de violență (și) la Școala Valea Voievozilor!

Poliția Dâmbovița confirmă! Problem Child, nou act de violență (și) la Școala Valea Voievozilor!

TV Online Niciun comentariu

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public cu privire la conflictul petrecut în școala din localitatea Valea Voievozilor, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este abilitat să comunice următoarele:

La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că un elev de la școala din localitatea Valea Voievozilor provoacă scandal.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele verificări efectuate, au constatat că un minor de 9 ani ar fi aruncat cu un scaun metalic care s-ar fi aflat pe hol, moment în care ar fi fost lovit un alt copil de 6 ani.

Acesta a primit îngrijiri medicale.

La unitatea școlară s-au prezentat și polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară pentru verificări suplimentare.

Totodată, reprezentații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au fost informați cu privire la evenimentul produs.

Polițiștii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor și dispunerea măsurilor legale, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Categories
LIVE