Poliția Dâmbovița! Dacă l-ați văzut, sunați la 112! Mihail Bălașa, de 38 de ani, din Priboiu, plecat voluntar de la domiciliu! - TV Online RipostaPeNet
Poliția Dâmbovița! Dacă l-ați văzut, sunați la 112! Mihail Bălașa, de 38 de ani, din Priboiu, plecat voluntar de la domiciliu!

Poliția Dâmbovița! Dacă l-ați văzut, sunați la 112! Mihail Bălașa, de 38 de ani, din Priboiu, plecat voluntar de la domiciliu!

TV Online Niciun comentariu

L-ați văzut?

La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că fratele acestuia, BĂLAȘA MIHAIL, de 38 de ani, din satul Priboiu, a plecat voluntar de la domiciliu, la data de 26 ianuarie a.c., intenționând să se deplaseze în Belgia.

Cel în cauză a contactat ultima dată familia, la data de 28 ianuarie a.c., când se afla în Germania, intenționând să revină în România.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu blugi de culoare albastră, jachetă de fâș de culoare neagră și purta pantofi sport de culoare alb-negru.

Bărbatul are următoarele semnalmente: aproximativ 1,75 metri, 70 de kilograme, constituție atletică, păr șaten, ochi verzi, față ovală și poartă barba.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării bărbatului sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție.

Categories
ACTUAL