Poliția Dâmbovița! Precizări privind cazul celor 2 persoane care au pătruns în locuința din Crevedia! - TV Online RipostaPeNet

Poliția Dâmbovița! Precizări privind cazul celor 2 persoane care au pătruns în locuința din Crevedia!

TV Online Niciun comentariu

Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la cele două persoane care ar fi pătruns în locuința din Crevedia, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este abilitat să comunice următoarele:

La data de 29 august a.c., unui bărbat și unei femei li s-a permis accesul în imobilul părinților, pentru a hrăni animalele și a lua câteva documente.

Celor doi li s-a adus la cunoștință faptul că nu este permis să se efectueze imagini video, întrucât pătrund într-o zonă unde sunt desfășurate cercetări.

Cei doi au fost însoțiți de un polițist și un pompier, iar în momentul în care ar fi folosit telefonul mobil, bărbatului i s-a atras atenția că nu are voie să îl utilizeze, acesta devenind recalcitrant.

Astfel, s-a procedat la evacuarea bărbatului din zona respectivă, fiind condus la sediul poliției.

Întrucât acesta a adresat expresii jignitoare polițiștilor, a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991.

Cu privire la informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la faptul că femeia ar fi fost bruscată de polițiști, conducerea Inspectoratului de Politie Județean a dispus să fie efectuate verificări în ceea ce privește comportamentul polițiștilor în timpul evenimentului.

Categories
LIVE