Pr. Dr. Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei! Toată viața noastră, un timp al întâlnirii cu Dumnezeu! - TV Online RipostaPeNet
Pr. Dr. Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei! Toată viața noastră, un timp al întâlnirii cu Dumnezeu!

Pr. Dr. Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei! Toată viața noastră, un timp al întâlnirii cu Dumnezeu!

TV Online Niciun comentariu

Cu bune și cu rele, cu bucurii sau greutăți, viața noastră este o poveste pe care o scriem cu pana minții noastre, mișcată de emoția inimii.

De-a lungul acestui parcurs ne întâlnim cu Dumnezeu, cu oameni și traversăm evenimente, înfruntăm obstacole și biruim vremurile, dar ceea ce este cu adevărat important se constituie din atitudinea pe care o avem și din prezența celor cu care relaționăm.

A ști să fii prezent în viața ta și în relație autentică cu cei de lângă tine este cheia vieții. Ceea ce ne marchează istoria este această înlănțuire de prezențe și felul în care ne raportăm la ele.

Toată viața noastră este astfel un timp al întâlnirii cu Dumnezeu, cu sacrul, cu acel mister cutremurător și fascinant al existenței ce ne oferă bucuria de a trăi!

Acestei prezențe Îi încredințăm toată viața și speranța noastră!

(Pr. Dr. Ionuț Ghibanu – Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei)

Categories
LIVE