Pr. Dr. Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei! Voi avea aceeași fidelitate a slujirii și a promovării binelui public! - TV Online RipostaPeNet
Pr. Dr. Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei! Voi avea aceeași fidelitate a slujirii și a promovării binelui public!

Pr. Dr. Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei! Voi avea aceeași fidelitate a slujirii și a promovării binelui public!

TV Online Niciun comentariu

 

Povestea continuă…Împreună mergem mai departe!

Întreaga mea experiență, ca preot și Vicar Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei, ca președinte al Societății Naționale de Cruce Roșie, filiala Dâmbovița, ca președinte al Asociațiilor Centrul Diaconal Casa Creștină și Centrul Socio-Cultural Communio, precum și ca lector la Facultatea de Științe Economice a Universității Valahia din Târgoviște o voi pune în slujirea, pe mai departe, a omului, a comunității noastre locale, a binelui public și a interesului național, pe principiul: „am început împreună să promovăm omul, vom continua împreună!”

Voi continua să susțin Biserica strămoșească, cu aceiași dăruire, fidelitate și cu recunoștință față de Înalpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon.

Voi fi același fiu supus și iubitor al Bisericii neamului românesc, sensibil la nevoile și proiectele ei, gata mereu în a o ajuta.

Voi continua să fiu slujitor al principiilor evanghelice, de oriunde aș fi, dar cu aceiași determinare și spirit de sacrificiu.

Viața are provocările ei, Dumnezeu își înnoiește mereu chemarea sa, iar timpurile complexe cer răspunsuri adecvate, iar eu am ales să fiu parte a răspunsului la nevoile comunității și ale țării noastre. Împreună, cu statornicie, spre mai binele țării, neamului și credinței noastre!

Tuturor celor cu care am colaborat până acum le sunt recunoscător și le mulțumesc, celor cu care voi colabora, de asemenea, le transmit întreaga mea apreciere și disponibilitate, iar tuturor fiilor Bisericii noastre le promit că voi avea aceeași fidelitate a slujirii și a promovării binelui public!

Cu Dumnezeu înainte!

(Pr. Dr. Ionuț Ghibanu – Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei)

Categories
LIVE