Premieră la Pucioasa! Don Juan, în regia lui Cristian Pepino! - TV Online RipostaPeNet
Premieră la Pucioasa! Don Juan, în regia lui Cristian Pepino!

Premieră la Pucioasa! Don Juan, în regia lui Cristian Pepino!

TV Online Niciun comentariu

Bilete pe iaBilet sau direct din Pucioasa prin apel telefonic la: 0749141442.

„Don Juan prin conceptul solid ca idee datorat lui Cristian Pepino, poate fi definit ca un experiment reușit de tratare teatrală modernă a unei piese clasice, cu trimitere la valoarea ei tematică, veșnic actuală. Este un spectacol meritoriu care trebuie urmărit pe orice scenă care îl găzduiește.” – Ileana Lucaciu, critic de teatru
Am savurat fiecare moment al acestei piese și m-am bucurat de frumoasă interpretare a actorilor, precum și de efectele sonore și de cele vizuale.

Mi-a plăcut foarte mult sfârșitul acestui spectacol. Eliberarea lui Don Juan din umbrele păcatului, dansul cu împăcarea de sine, înfruntarea cu cele mai îndurerate gânduri ale sale.

Deși poate părea doar o comedie, această minunată poveste ascunde și tragedia în interiorul ei, aspect care a fost foarte frumos evidențiat de către actori prin emoțiile personajelor interpretate.

Don Juan este mereu un personaj complex și surprinzător și cu siguranță dacă mergeți să vedeți acest spectacol, nu veți regreta. O piesa de teatru pe care nu o puteți rata!” – Luna Popescu, DailyMagazine

Sex, pasiune, aventură, curaj, înșelăciune, bani și minciună, toate împreună cu mult umor, „Don Juan” de Molière este o comedie fabuloasă, plină de aventuri și cuceriri, care are la bază legendarul mit spaniol al lui Don Juan Tenorio, un univers în care amorul este înflăcărat și plin de intrigi.

O comedie spumoasă, plină de umor, perfectă pentru o seară de weekend, Don Juan, un simbol al libertății, care își dedică întreaga viață pasiunii pentru…. femei. Pasiunea lui pentru sexul frumos îl pune în multe încurcături din care reușește să iasă apelând la aceleași calități cu care cucerește toate femeile pe care le întâlnește și care inevitabil ajung în… sufletului lui, dar nu pentru mult timp.

Seduce, se însoară, abandonează, o altfel de treime după care Don Juan se ghidează, fiind condamnat la tot pasul de prietenul lui Sganarel.

Elvira, Mathurine, Charlotte sunt doar câteva dintre victimele farmecelor lui Don Juan.

Cum se va termina acest periplu prin lume când cuceritorul nostru este mereu pregătit pentru următoarea domniță? Hai să afli!

La 400 de ani de la nașterea lui Molière, spectacolul „Don Juan” este readus în fața publicului într-o adaptare modernă de către celebrul regizor Cristian Pepino, care cu umorul caracteristic îl aduce pe cuceritorul din Sevilla în 2022 pentru a-și încerca și acum farmecele asupra doamnelor, într-o traducere și adaptare fără egal.

Regia: Cristian Pepino

Scenografia: Remus Gabor și Raluca Aionițoaie

Video&Light Design: Constantin Simon

Traducerea și adaptarea: Cristian Pepino

Distribuția:

Cristian Constantin

Cristian Mitescu

Doris Dănăilă

Mădălina Toderaș

Eduard Cîrlan

Premiera pe 5 iunie 2022, București.

Limita de vârstă: 16+

O producție CrisACT PRODUCTION. Proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Categories
LIVE