Primăria Orașului Titu! Reabilitare și extindere spații verzi! - TV Online RipostaPeNet
Primăria Orașului Titu! Reabilitare și extindere spații verzi!

Primăria Orașului Titu! Reabilitare și extindere spații verzi!

TV Online Niciun comentariu

LUCRĂRI ÎN DESFĂȘURARE

,,Reabilitare şi extindere spaţii verzi,,

Vor fi prezente in parc: gradene, gazon, arbori si arbusti, flori, percole, plante agatatoare, garduri vii, mobilier urban, alei ,sisteme de ilulminat public, zona de parcare , instalatii de irigare etc

Amfiteatrul reprezintă principala atracție a parcului. Scena acestuia este proiectată pentru a găzdui spectacole și diverse activități formale și informale pe timp de vară, iar în timpul iernii să se poată transforma cu ușurintă în patinoar în aer liber.

Gradenele sunt acoperite cu gazon și plantate cu arbori fastigiati de talia a doua, iar accesul spectatorilor se face pe rampe de înclinație confortabilă pavate cu calupuri de piatră naturală, la fel ca și piața.

Alte elemente estetice remarcabile ale amenajării sunt făntâna arteziană ale cărei jeturi tâșnesc direct din pavaj, și jardinierele cu locuri de ședere ce vor fi plantate cu exemplare de arbore de mătase, specie perfect adaptată regiunii sudice a țării noastre, și a căror flori alb-rozalii vor asigura un decor de lungă durată pe timpul verii.

Locurile de ședere pot fi folosite atât de vizitatorii parcului cât și de trecătorii ce au nevoie de un moment de odihnă Spațiul de recreere și joacă adună la umbra plantațiilor concepute special pentru a oferi confort mai ales pe timp de canicula.

(sursa – Gazeta de Titu)

Categories
ADMINISTRATIE