Primăria Târgoviște! Restricții temporare de circulație pentru realizarea unor lucrări de reabilitare și modernizare! - TV Online RipostaPeNet
Primăria Târgoviște! Restricții temporare de circulație pentru realizarea unor lucrări de reabilitare și modernizare!

Primăria Târgoviște! Restricții temporare de circulație pentru realizarea unor lucrări de reabilitare și modernizare!

TV Online Niciun comentariu

Lucrări ample pe str. „Calea București”, inclusiv în sensul giratoriu situat la intersecția
cu str. „Petru Cercel”

Primăria Municipiului Târgoviște anunță participanții la traficul rutier că în perioada 2 – 4 noiembrie 2023 (zilele de joi, vineri și sâmbătă), pe str. „Calea București”, inclusiv în sensul giratoriu situat la intersecția cu str. „Petru Cercel” (zona Rompetrol), vor fi instituite restricții temporare de circulație, pentru realizarea unor ample lucrări de reabilitare și modernizare.

Recomandăm șoferilor să evite zona menționată, pe cât este posibil.

Precizăm că pentru mașinile mici care vin dinspre București există varianta ocolirii prin cartierul Matei Voievod (străzile „Legumelor”, „Grădinari” – cu ieșire în str. Calea Ploiești), iar pentru șoferii care vin dinspre „Petru Cercel”, există variantă ocolitoare (înainte de benzinărie) prin strada „Miron Costin”, cu ieșire în „Ion Neculce”, din cartierul „Prepeleac”, arteră ce oferă posibilitatea evitării zonei în care se lucrează.

Pentru traficul greu există variante ocolitoare prin localitatea „Valea Voievozilor” și pe străzile „Aleea Sinaia”, „Aleea Mănăstirea Dealu”.

Categories
LIVE