PROCONSUL X la Party – ul tău de Crăciun! - TV Online RipostaPeNet
PROCONSUL X la Party – ul tău de Crăciun!

PROCONSUL X la Party – ul tău de Crăciun!

TV Online Niciun comentariu

“Dacă cerul ar puteasă te-aducă-n viața meaAș culege în palmă o steasă te am pe tine…”
eXperiențele adevărate se trăiesc. Și se simt.Toate telefoanele, story-urile și Instagramurile din lume sunt departe de a surprinde asta.​Trăiește eXperiența unui Show Live Proconsul, una dintre cele mai iubite trupe din România.​Vreau Proconsul eXclusiv la party-ul meu de CrăciunProconXul: un concept eXclusivist de showProconXul îți transformă evenimentul corporate într-o eXperiență memorabilă care încântă atât CEO-ul ce fredonează un șlagăr românesc, cât și juniorul de la marketing care dansează pe cele mai cunoscute HITuri internaționale.Proconsul vine la petrecerea ta de CrăciunSingurul lucru mai dificil decât să organizezi o petrecere corporate de Crăciun este să organizezi un eveniment la care toată lumea să se simtă bine. Provocare dificilă și rezolvată de trupa care anul viitor împlinește 25 de ani de carieră.
Cum știu că întreaga firmă se va distra la Proconsul? Află mai jos.
👉 Muzică iubită de toate generațiile Pentru noi, Let me entertain you este mai mult decât un refren – este un stil de viață. Iar atunci când Proconsul se urcă pe scenă, o face pentru bucuria și distracția publicului.Tocmai de aceea adaptăm repertoriul la preferințele tale și ale colegilor tăi. Includem în show:Șlagăre româneștiHituri internaționalePiesele Proconsul
Iar genurile muzicale abordate pot fi la fel de variate ca departamentele din compania ta: pop rock, blues, funk, acustic, cover-uri, piano, soul, și multe altele.
👉 eXtra muzică, eXtra distracțieȘtim cu toții că petrecerea se cam termină atunci când trupa coboară de pe scenă. Cu ProconXul, noul nostru concept de show, te bucuri de minim 2 ore de muzică live (spre deosebire de un concert normal care durează maxim 1 oră).Mai multe ore de show înseamnă și că plătești o singură trupă – deci că te bucuri de mai multă distracție la un buget optimizat la maxim!
👉 Organizare simplă și ușoarăProconsul vine la petrecerea ta privată și eXclusivistă cu tot pachetul necesar unui Show electrizant: sonorizare, lumini, LED și backline. Tu te bucuri de eXperiența și muzica Live Proconsul.​Producția ProconXul este o experiență WOW pentru angajați care vine fără bătăi de cap pentru organizatori.​Practic tot ce ai de făcut este să stabilești data evenimentului și să te bucuri de show.
Cum chem Proconsul la petrecerea mea?E simplu. Completezi acest formular în care ne spui câteva detalii despre petrecerea ta (timp de completare: 2 minute).Un reprezentant al trupei te contactează în maxim 2 zile lucrătoare cu confirmarea datei și cu o ofertă personalizată pentru evenimentul tău.
BONUS în valoare de € 5,000Organizatorii de evenimente știu că pe lângă onorariul trupei, există și o taxă semnificativă care acoperă echipamentele: sunet, lumini, LED și backline.​Contractează trupa până la data de Miercuri 29 noiembrie, iar echipamentele de scenotehnica: lumini, LED, backline și sunetul P.A. (care în mod normal pot costa până la 5.000 euro) vin din partea noastră, fără niciun cost pentru firma ta.​​Ultimele 5 Show-uri din 2023Ne înclinăm și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru un an plin cu:Peste 70 de concerte LiveZeci de ieșiri la o #CafeaCuProconsul în care am cunoscut oameni extraordinariȘi alte acțiuni sociale, umanitare și de educație preventivă antidrog în școli
Timpul este limitat, agenda e plină, iar trupa Proconsul este numai una. Așa că book-uim ultimele 5 show-uri private pe 2023 – dintre care UN SHOW POATE FI AL TĂU!Îmbrățișăm cu recunoștință, bucurie și curiozitate anul ce urmează să vină, lucru pe care ți-l dorim și ție din toată inima.
Iar dacă vrei să simți pe pielea ta eXperiența unui show #live Proconsul, hai să ne cunoaștem și să punem țara la cale. Apasă pe buton, completează formularul, iar un reprezentant al trupei te va contacta curând: Vreau Proconsul eXclusiv la party-ul meu de CrăciunInvitație dublă gratuită la showVrei să cânți și să dansezi la un show Proconsul, dar compania ta are planuri pentru petrecerea de Crăciun? Nicio problemă.​Dă-i forward acestui mail unui antreprenor, CEO, manager de departament sau HR manager care iubește Proconsul. Dacă contactul tău ne cheamă la evenimentul lui de Crăciun, primești din partea noastră o invitație dublă la un show Proconsul.
Unii simt ploaia, pe alții doar îi udă.Contactează-ne azi și eXperimentează pe pielea ta magia unui Show Live Proconsul.
Îți doresc gânduri bune și eXperiențe inspirate.
Iulian StoiaManager Proconsul0728.775.776iulian@stoia.roÎn cazul în care, în orice moment doriți să vă dezabonați de la primirea newsletter-ului nostru în viitor, vom include instrucțiuni detaliate de dezabonare în partea de jos a fiecărui e-mail.
 În acest scop faceţi clic pe link-ul de Dezabonare.
Categories
LIVE