PSD Dâmbovița! Bugetul 2024 al CJD, creștere cu 15% fată de anul trecut! - TV Online RipostaPeNet
PSD Dâmbovița! Bugetul 2024 al CJD, creștere cu 15% fată de anul trecut!

PSD Dâmbovița! Bugetul 2024 al CJD, creștere cu 15% fată de anul trecut!

TV Online Niciun comentariu

„Așa cum i-am obișnuit pe dâmbovițeni încă din 2020, în fiecare an, prioritățile noastre s-au concentrat pe investițiile în infrastructură, în sănătate și învățământ, dar și pe susținerea tuturor administrațiilor publice locale și asigurarea sumelor necesare cofinanțării proiectelor cu fonduri europene.

Alocând resurse financiare semnificative, îmbunătățim accesul dâmbovițenilor la servicii medicale de calitate și, în egală măsură, ne-am asigurat că avem fondurile necesare pentru a continua modernizarea drumurilor județene, dar și pentru a demara proiecte noi în infrastructura rutieră.

Prin bugetul anului 2024 suntem hotărâți să oferim o educație cât mai bună copiilor noștri, modernizând și dotând cât mai multe școli din județul #Dâmbovița. Programul Județean de Dezvoltare Locală va fi și anul acesta una dintre principalele surse de finanțare a proiectelor de investiții din toate localitățile județului Dâmbovița.

Dezvoltarea județului Dâmbovița este o muncă de #ECHIPĂ, iar pentru acest lucru vreau să le mulțumesc consilierilor județeni și tuturor colegilor din Consiliul Județean Dâmbovița.”

Corneliu Stefan

Președintele Consiliului Județean și al PSD Dâmbovița

(sursa – PSD Dâmbovița)

Categories
LIVE